Fodbold

Koeman er ikke bange for El Clásico - det er Ancelotti

FC Barcelona-træner Ronald Koeman frygter intet før El Clásico. Det gør Carlo Ancelotti derimod, men det er kun godt, mener Real Madrid-træneren.

FC Barcelona har været bedre spillende op til El Clásico, end tilfældet er denne gang.

Men Ronald Koeman er helt rolig forud for den ikoniske klubfodboldkamp.

- Vi ved, hvad vi kan, og vi spiller på hjemmebane, så jeg er ikke bange, siger Koeman ifølge Marca på lørdagens pressemøde.

Han fremhæver, at de har vundet deres seneste to kampe og føler sig godt tilpas.

- Vi glæder os til at spille. Jeg håber, stadion bliver fyldt eller næsten fyldt, så vi får en god atmosfære, siger Koeman.

For at finde sidste FC Barcelona-sejr i El Clásico skal vi helt tilbage til 2. marts 2019. Sidste sæson tabte de begge opgør.

- Begge hold har meget at spille for. Vi husker stadigvæk, hvad der skete sidste år. Men mange ting kan ske. Den her kamp vil sige meget om begge holds nuværende form, siger Koeman.

- Frygt er en positiv følelse

Mens Koeman intet frygter, ser det anderledes ud i den anden lejr.

- Det er normalt at være en lille smule bange forud for de her kampe, men det kan være godt, siger Ancelotti ifølge Marca på sit pressemøde.

- Hvis du ikke har frygt, kan du gå op mod en løve, mens du betragter den som en kat. Frygt er en positiv følelse, fastslår Ancelotti.

Efter choknederlaget til Sheriff Tiraspol i Champions League samt et skuffende liganederlag til Espanyol fik Real Madrid oprejsning, da de tirsdag slog Shakhtar Donetsk med hele 5-0 i Champions League.

Se El Clásico søndag med optakt fra 15.15 på TV 2 SPORT X og PLAY.