Fodbold

Salah drømmer om at afslutte karrieren i Liverpool

Den egyptiske målmaskine vil ikke videre fra Liverpool, når hans kontrakt udløber i juni 2023.

Liverpools egyptiske stjernespiller Mohamed Salah drømmer om at afslutte sin karriere i den engelske klub.

Det siger han fredag i et interview med Sky Sports forud for rivalopgøret mellem Liverpool og Manchester United søndag.

Egypterens kontrakt med Liverpool står til at udløbe i juni 2023, men står det til den 29-årige fodboldspiller selv, så må den meget gerne blive forlænget.

- Hvis du spørger mig, så ville jeg elske at blive her indtil den sidste dag af min fodboldkarriere, men jeg kan ikke sige så meget om det. Det er ikke i mine hænder. Det kommer an på, hvad klubben vil, siger Salah.

- I øjeblikket kan jeg ikke forestille mig at skulle spille imod Liverpool nogensinde. Jeg har ikke lyst til at tale om det, men det ville gøre mig meget ked af det. Men lad os se, hvad der sker i fremtiden.

'Jeg er altid den bedste'

Egypterens udmelding vil uden tvivl være sød musik i ørerne på Liverpools fans, der i denne sæson har kunnet se Salah score 12 mål i 11 kampe.

I midtugens Champions League-kamp mod Atlético Madrid blev Mohamed Salah også den første Liverpool-spiller nogensinde til at score i ni kampe i træk, og det fik forleden holdets manager, Jürgen Klopp, til at kalde angriberen "den bedste spiller i verden" for tiden.

- Det lyder godt i mine ører, men det er altid holdningsbaseret, siger Salah til Sky Sports.

- Jeg kan ikke sige, at jeg er den bedste spiller i verden, fordi nogle folk vil være enige, mens andre ikke vil.

- I mit hoved er jeg altid den bedste spiller. Jeg prøver altid at have den selvtillid i hovedet. Det er lige meget, om folk er enige med dig eller ej.

Mohamed Salah skiftede til Liverpool fra italienske Roma i 2017. Han har siden scoret 137 mål i 214 kampe for den engelske klub, der inden opgøret mod United søndag ligger på en andenplads i Premier League.