Fodbold

Zlatan-selvmål og to røde kort i vanvidskamp

AC Milan med Simon Kjær i startopstillingen sikrede sig lørdag tre vigtige point, da de gæstede Bologna, som to gange i kampen så rødt.

To røde kort, et Zlatan-selvmål og et comeback, der ikke burde kunne lade sig gøre.

Kampen mellem Bologna og AC Milan havde det meste og var en særdeles underholdende affære.

Selvom der efter en god start var slinger i valsen, så endte det alligevel med en AC Milan-sejr på 4-2.

Dermed spillede Simon Kjær og kompagni sig foreløbigt på førstepladsen i Serie A. Søndag har ubesejrede Napoli dog mulighed for at tage den tilbage.

Se højdepunkterne fra den vanvittige forestilling i videoen i toppen af artiklen.

Referat

af Ritzau

Kampen bølgede kaotisk, og tribunerne gyngede, da AC Milan lørdag var på besøg hos Bologna i Serie A og tog en 4-2-sejr med sig hjem.

Simon Kjær og holdkammeraterne kom først foran 2-0, inden Bologna med en mand i undertal kom tilbage på 2-2 i anden halvleg.

Med en halv time igen fik Bologna endnu et rødt kort, og så lykkedes det Milan med møje og besvær at trække sejren i land.

Landsholdsspiller Andreas Skov Olsen sad på bænken for Bologna. På Milans bænk sad den 19-årige danske målmand Andreas Jungdal, der har en fortid i Vejle Boldklub.

Tidlig scoring og rødt kort

Efter godt et kvarter af kampen startede fem forfærdelige minutter for Bologna.

Rafael Leao sled sig fri i venstre side af feltet og trykkede af, og Lukasz Skorupski i Bologna-målet kunne ikke nå bolden, som efter en afretning dansede ind i netmaskerne.

Kort efter blev Bologna reduceret til ti mand, da Adama Soumaoro hægtede Rade Krunić bagfra på kanten af feltet.

Bologna-spillerne stoppede imidlertid ikke med at gå efter sejren. Flere gange var der optræk til store chancer på kontraangreb.

Men efter 34 minutter scorede Davide Calabria, da han kom først til en løs bold i feltet og tæskede den i mål til 2-0 med stor kraft.

Bologna fik fornyet håb i anden halvleg. Først lavede Zlatan Ibrahimovic selvmål efter et hjørnespark, og kort efter scorede Musa Barrow til 2-2 efter en friløber. Men så gik det galt igen.

Roberto Soriano lavede en hård tackling, og så blev Bologna reduceret til ni mand. Milan indledte et tungt pres, og med syv minutter igen scorede Ismael Bennacer på en helflugter, inden Zlatan Ibrahimovic lynede kort før slutfløjt.