Fodbold

Medier enige: Solskjær bliver i United

Ifølge flere af de største britiske medier og en anerkendt fodboldjournalist får Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær en chance mere.

Svingende præstationer, stjerner, der ikke leverer, og et voldsomt nederlag på 0-5 til Liverpool. Situationen i Manchester United er langt fra, som de fleste fans nok havde håbet.

Alt det fører naturligvis kritik med sig, og som det ofte er tilfældet i moderne fodbold, er manageren en af de første, der står for skud.

Det samme er tilfældet for Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær, der de seneste dage er blevet kritiseret af eksperter og medier, som mener, han er så godt som færdig i United.

Men i løbet af tirsdagen er der kommet nye toner i debatten.

Flere af de største britiske medier skriver nu, at Solskjær forventes at blive i klubben - i hvert fald til og med lørdagens Premier League-kamp mod Tottenham:

Sky Sports: På trods af deres dårlige resultater og store eksterne spekulationer, er der intet inde fra klubben, der tyder på, at Solskjærs job er truet på nuværende tidspunkt.

The Independent: Ole Gunnar Solskjær forventes at være i spidsen for Manchester United i deres næste kamp mod Tottenham denne weekend på trods af, at hans position er mere usikker end nogensinde.

The Times: Solskjær vil fortsat være i spidsen for Manchester United i søndagens udekamp mod Tottenham. Men nordmanden ved, at hans langsigtede fremtid i klubben stadig er i fare.

Også den anerkendte fodboldjournalist Fabrizio Romano melder Solskjær "fredet".

- Ole Gunnar Solskjær gennemførte træningen på Carrington i dag, hvor Sir Alex Ferguson også var til stede. Fornemmelsen i og omkring staben er den samme: Han bliver, skriver Romano på Twitter.

Ejeren kan stå med afgørelsen

En anden stor britisk avis, The Guardian, bruger også rigeligt med spalteplads på Solskjær-sagen.

De skriver, at den tidligere United-manager Sir Alex Ferguson støtter den norske manager, og at det samme er tilfældet med klubbens direktør Ed Woodward.

Dog påpeger de også, at det i sidste ende kan være op til Glazer-familien, der ejer Manchester United, om Solskjær får lov til at fortsætte i jobbet.

48-årige Ole Gunnar Solskjær blev ansat som manager i Manchester-klubben i slutningen af marts 2019. Hans kontrakt står først til at udløbe i sommeren 2024.

Inden han kom til Manchester, hvor han også var på kontrakt som spiller, har været cheftræner i både Molde og Cardiff.