Fodbold

Kjær forlænger med Milan

Simon Kjær har forlænget sin kontrakt i AC Milan med to år. Den 32-årige landsholdsspiller er nu på kontrakt i Milan til og med 2024.

Fremtiden er på plads for den danske landsholdsstopper.

Simon Kjær har forlænget sin kontrakt hos AC Milan. Det betyder, at danskeren bliver i yderligere to år hos den italienske traditionsklub.

Kjær havde i første omgang kontraktudløb i 2022, men nu løber kontrakten til sommeren 2024. Det bekræfter Milan på sin hjemmeside.

- Jeg er meget stolt over at være her indtil 2024. Det er min drøm, at vi kan vinde noget, inden jeg rejser herfra. Jeg kan love, at jeg for mit vedkommende vil yde mit maksimale, og også for holdets vedkommende vil vi gøre alt, hvad vi kan. Kom så, Milan. Tak til alle, siger Kjær i en video på Milans Instagram.

32-årige Kjær kom til Milan i 2020, hvor han i første omgang kom på en lejeaftale fra Sevilla. Inden da var han på en lejeaftale hos Atalanta uden succes, men efter skiftet til Milan startede succesen i Italien.

Lejeaftalen blev gjort til en permanent aftale, og den aftale er nu forlænget, så Kjær er på kontrakt som Milan-spiller, til han er 34 år.

Kjær var med til at spille Milan tilbage i Champions League efter en håndfuld år uden deltagelse i fodboldens fineste klubturnering.

Lige nu spiller han ligeledes en stor rolle i klubbens store succes, hvor de efter 10 kampe fører Serie A-sæsonen. Holdet er stadig ubesejret i indeværende sæson, hvor det er blevet til imponerende ni sejre.

Simon Kjær blev tidligere på året nomineret til prisen som verdens bedste fodboldspiller.

I forbindelse med Ballon d'Or-nomineringen er danskeren blandt de 30 spillere, der kan vinde den store hæder.

Simon Kjær har spillet 66 kampe i Milan-trøjen, og det er hidtil blevet til en enkelt scoring. Nu har han yderligere to år til at fordoble sin måltotal.