Fodbold

Ronaldo sammenlignes med NBA-legende

Ronaldo sikrede Manchester United et point mod Atalanta. Han bliver bedre og bedre, siger Uniteds manager.

Cristiano Ronaldo giver Manchester United den samme form for kant, som basketballlegenden Michael Jordan gjorde i sin tid hos Chicago Bulls ved at styre holdet til adskillige NBA-mesterskaber.

Det siger Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, efter at portugiseren sikrede det engelske hold et point med sine to scoringer ude mod Atalanta i Champions League tirsdag.

Den 36-årige angriber udlignede til 1-1 i første halvlegs tillægstid, og han gentog kunststykket i tillægstiden i anden halvleg, da Atalanta var foran 2-1.

- Vi er ikke tilfredse med at få to mål imod os. Men Ronaldo har disse særlige øjeblikke, og jeg er sikker på, at Chicago Bulls heller ikke havde noget imod at have Michael Jordan, siger Solskjær.

- Vi har alle vores roller og opgaver. Cristiano er naturligvis blandt de toneangivende i truppen, og det, han gør, er at lave mål.

Ronaldo, der i sommer vendte tilbage til Manchester United, som han spillede for i de første år af sin seniorkarriere, har scoret ni gange i denne sæson på tværs af alle turneringer. Fem af dem i Champions Leagues gruppespil.

- Han havde ikke en ordentlig optakt til sæsonen. Men nu bliver han bedre og bedre, og han føler, at det kører for ham, siger Solskær.