Fodbold

Bayern bryder Freiburgs imponerende stime uden nederlag

Ingen hold i Bundesligaen kan længere kalde sig ubesejret, efter at Freiburg lørdag tabte.

Freiburg har været en af sæsonens helt store overraskelser i Bundesligaen, men lørdag gik det galt.

Topholdet Bayern München, der jagter sit tiende mesterskab i træk, blev for stor en mundfuld for Freiburg, der måtte tage hjem fra Allianz Arena med sæsonens første nederlag.

Hjemmeholdet vandt 2-1, og dermed kan ingen hold i Bundesligaen efter 11 runder længere kalde sig ubesejret.

Freiburg indtager tredjepladsen, hvor klubben har seks point op til Bayern på førstepladsen.

Hjemmeholdet havde lørdagens opgør i et jerngreb, og det var kun et spørgsmål om tid, før der skulle gå hul på bylden - og det skete efter en halv time.

Bayern holdt godt fat i et tungt pres, og til sidst fik Leon Goretzka bolden i helt fri position på kanten af feltet. Han tog et enkelt træk og scorede sikkert.

Derefter fortsatte Bayern med at holde gæsterne travlt beskæftiget. Spillet foregik langt fremme på banen, og der opstod flere store chancer, men det blev ved 1-0 i første halvleg.

Efter pausen kom Freiburg fint ud, og Maximilian Eggestein bød ind med et langskud, der strøg snert forbi Manuel Neuers mål. Leon Goretzka var efter 55 minutter tæt på at score i den anden ende, da han sendte bolden på stolpen.

Kampbilledet havde ikke ændret karakter fra første halvleg, og efter 75 minutter kom den afgørende scoring til hjemmeholdet.

Alphonso Davies sendte bolden fladt ind foran mål, hvor Leroy Sané rettede den videre til Robert Lewandowski, som scorede let i tomt net til 2-0.

Freiburg var tæt på at reducere, da Ermedin Demirovic tvang Manuel Neuer til en stor redning efter en dødbold, og i overtiden kunne keeperen intet gøre, da Janik Haberer sled sig fri i feltet og scorede til 2-1.

Robert Skov måtte udgå med en skade, da Hoffenheim tabte 0-2 til Bochum. Han tog sig til baglåret, da han efter en time gik fra banen. Robert Skov er med i den danske landsholdstrup, som mødes i den kommende uge. Jacob Bruun Larsen sad på bænken for Hoffenheim i hele kampen.

Wolfsburg byder sig til i toppen. Klubben slog lørdag Augsburg med 1-0 og er på fjerdepladsen.

Jacob Barrett Laursen og Bielefeld trak sig sejrrigt ud af opgøret med Stuttgart, der havde Nikolas Nartey og Wahid Faghir med. Bielefeld vandt 1-0.