Fodbold

Højbjerg begejstret over "intense" Conte

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg er klar til at give alt for sin nye træner, Antonio Conte.

- Det er fantastisk at få en træner med så meget kvalitet.

Pierre Emile Højbjerg er tydeligt begejstret for sin nye træner, Antonio Conte.

Det fortæller den danske landsholdspiller i et interview med Sky Sports.

- Der er en mase gode ting i vente som spiller, og det er motiverende være end del af, siger Højbjerg i interviewet.

Selvom den italienske træner kun har stået i spidsen for holdet i én kamp, har Højbjerg allerede nu fået et indtryk af, hvilken typer træner, der er kommet til klubben.

- Han er velorganiseret, intens, krævende og en nydelse. Han har sit eget syn på, hvordan vi kan forbedre os forskellige steder. Jeg synes, det er meget spændende.

- Det er opmuntrende, motiverende - og vi er klar til at give alting, slutter danskeren i interviewet.

Conte vil give Pierre Emile Højbjerg og Tottenham succes

Anonio Conte har fået en kontrakt til sommeren 2023 med mulighed for en forlængelse. Og den italienske træner, der tidligere har vundet Premier League med Chelsea, fortalte ved sin ansættelse, at han glædede sig over at være tilbage i ligaen.

- Jeg er ekstremt glad for at vende tilbage som træner i en Premier League-klub, der har ambitionen om igen at spille en hovedrolle.

- Jeg kan ikke vente med at arbejde for at bringe holdet fremad og give fansene den passion, mentalitet og beslutsomhed, der altid har kendetegnet mig som spiller og som træner, sagde Antonio Conte.

Italieneren gjorde Inter og Christian Eriksen til mestre i den seneste Serie A-sæson, inden han stoppede i klubben, og den 52-årige fodboldtræner har et imponerende CV.

Udover sin succes med Inter og Chelsea har Conte vundet flere Serie A-titler med Juventus, ligesom han som landstræner førte Italien i EM-kvartfinalen i 2016.

Søndag klokken 15.00 får Conte sin Premier League-debut som træner for Tottenham, når London-holdet på udebane møder Everton.