Fodbold

Hjulmand afviser job-rygter

Britiske Sky Sports har nævnt Kasper Hjulmand blandt træneremnerne i Aston Villa. Hjulmand skal dog ingen steder lige nu, siger han.

Kasper Hjulmand slår det fast ganske klart.

Den danske landstræner afviser kategorisk, at han skal lave andet end at være landstræner lige nu. Det sker efter, at det store britiske medie Sky Sports har skrevet, at Kasper Hjulmand er på blokken i Premier League-klubben Aston Villa. De har netop fyret cheftræner Dean Smith.

- Jeg er super glad for at være dansk landstræner, og jeg skal ikke nogen steder lige nu. Jeg synes, jeg først lige er startet, og jeg er i gang med at finde ud af, hvad dette hold kan, siger Kasper Hjulmand ifølge Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladet understregede Kasper Hjulmand flere gange, at han ikke ville sige noget om de konkrete rygter om Premier League-klubben, men at det er "kæmpestort at være landstræner".

Birmingham-klubben, der har danske Johan Lange som sportsdirektør, fyrede søndag cheftræner Dean Smith efter en stime på fem nederlag i træk.

Men ifølge Hjulmand er han altså ikke i spil som afløser.

- Det foregår jo hele tiden. Noget kommer frem, noget kommer ikke frem. Noget af det er bare rygter, siger han videre ifølge Ritzau.

Har fået flere henvendelser

Hjulmand har kontrakt med Dansk Boldspil-Union (DBU) til og med EM i 2024.

I oktober fortalte Hjulmand, at der har været bud efter sommerens store EM-bedrift.

- Jeg har hen over sommeren fået flere henvendelser, men jeg har afvist alle. Jeg har ikke brugt to sekunder på at overveje mulighederne.

- Jeg elsker jobbet. For mig er det en stor udfordring at se, hvor langt vi kan nå. Hvor godt vi kan komme til at spille, fordi vi har et meget spændende hold med stort potentiale, sagde han til Ekstra Bladet.

Ud over Hjulmand har Sky Sports også nævnt Rangers-manager Steven Gerrard og Southampton-træner Ralph Hasenhüttl som navne, der sættes i forbindelse med det ledige trænerjob.