PSG-spiller nægter involvering i voldeligt overfald

Aminata Diallo har intet med sagen om et overfald på en holdkammerat at gøre, lyder det i meddelelse.

Paris Saint Germain-spilleren Aminata Diallo nægter at være involveret i det voldelige overfald på sin holdkammerat Kheira Hamraoui i sidste uge.

Det oplyser fodboldspilleren i en meddelelse fra sin advokat, skriver nyhedsbureauet AFP.

I meddelelsen lyder det, at Amanita Diallo "håber, at juridiske myndigheder afslutter deres undersøgelse hurtigt, og hun er sikker på, at den vil ende med at vise hendes fuldstændige og totale uskyld".

Desuden afvises en rivalisering mellem de to spillere, der udfolder sig på samme position på banen, fuldstændig. Den teori "reflekterer overhovedet ikke sandheden om deres relation".

Ikke sigtet - kun tilbageholdt

Ifølge AFP har politiet fokuseret på en sportslig rivalisering som mulig forklaring på overfaldet. Men nyhedsbureauet beskriver også, at de to ses som venner og har holdt ferie sammen.

Det er første gang, at 26-årige Diallo udtaler sig om sagen.

Hun er ikke blevet sigtet, men var tilbageholdt i næsten halvandet døgn, indtil torsdag aften, hvor hun blev løsladt.

Tilbageholdelsen kaldes unødvendig i meddelelsen, da "hun kunne have afgivet forklaring uden at være tilbageholdt".

Flere har afgivet forklaring

En tredje PSG-spiller, Sakina Karchaoui, er også blevet bedt om at give sin version af sagen, mens en mandlig ven af Diallo er blevet tilbageholdt og løsladt igen uden sigtelse af politiet i Lyon.

Der er endnu uklart, hvordan undersøgelsen af sagen fortsætter efter løsladelserne, skrev AFP torsdag.

Diallo blev onsdag morgen anholdt, men har ifølge L'Equipe ikke selv begået overfaldet. Hun var dog til stede, da det skete torsdag i sidste uge.

Efter en middag arrangeret af PSG sad de to spillere sammen i en bil, da maskerede gerningsmænd overfaldt 31-årige Hamraoui og slog hende på benene med jernstænger.

Diallo blev holdt fast af en af gerningsmændene, men slap fra hændelsen uden skader, skriver L'Equipe.

PSG har fordømt overfaldet

Tirsdag aften i denne uge spillede Aminata Diallo på den midtbaneplads, som Kheira Hamraoui normalt indtager, da PSG foran 16.000 tilskuere mødte Real Madrid i Champions League.

Hamraoui sad ude på grund af de skader, hun pådrog sig under overfaldet. PSG har fordømt overfaldet, men har endnu forholdt sig tavs om sagens detaljer.

Diallo og Hamraoui er også kolleger på det franske landshold.