Fodbold

Præsident vil ikke afvise comeback til Barcelona-legender

Barcelonas præsident Joan Laporta er ikke afvisende overfor et muligt comeback til de to klublegender Lionel Messi og Andrés Iniesta.

- Jeg udelukker det ikke.

Klubpræsident Joan Laporta kom med flere interessante udtalelser, da han onsdag var med til at præsentere 38-årige Dani Alves på Camp Nou foran 10.000 mennesker.

For selvom erhvervelsen af Dani Alves var højest overraskende, vil præsidenten ikke afvise, at lignende ting kan ske i fremtiden.

For eksempel kunne Barcelona-præsidenten ikke afvise, at de to Barcelona-legender Lionel Messi og Andrés Iniesta på et tidspunkt vender tilbage til den spanske storklub. Og det er på trods af, at begge spillere er godt oppe i 30'erne.

- De er mennesker, der har gjort denne klub stor. Messi og Iniesta er spektakulære, og jeg kan ikke forudsige fremtiden, for de spiller stadig, men de har gjort klubben fantastisk.

- Vi har dem altid i tankerne, selvom de lige nu er på kontrakt i andre klubber, og det skal man acceptere, men i livet ved man aldrig, sagde Laporta ved præsentationen ifølge Marca.

Klublegende er vendt hjem

Nok de færreste havde forventet, at 38-årige og klubløse Dani Alves havde en fremtid som spiller i FC Barcelona, og brasilianeren er dermed også blevet beviset på, at intet er umuligt.

Ved onsdagens pressemøde fortalte Alves, hvordan han længe har forsøgt at vende "hjem" til Bacelona, og at ansættelsen af Xavi som træner gjorde skiftet muligt.

Dermed blev Xavis første signing som træner i Barca en tidligere spiller i klubben, og det vil altså også blive tilfældet, hvis Messi eller Iniesta vender tilbage som spillere for storklubben.

34-årige Lionel Messi, der lige er på kontrakt i Paris Saint-Germain, har spillet 786 kampe for Barcelona og har bidraget med historiske 675 mål.

Andrés Iniesta, der i maj rundede 37 somre, er lige nu på kontrakt i japanske Vissel Kobe. Tidligere har Iniesta spillet 674 kampe for Barcelona og scoret 57 mål.