Fodbold

Barca-profil er kommet for sent til flere af Xavis træninger

FC Barcelonas kantspiller Ousmane Dembélé har haft problemer med at komme til tiden, siden Xavi Hernandez tiltrådte som træner i storklubben.

- For mig kan Dembélé blive en af de bedste spillere i verden på sin position.

Den nye FC Barcelona-træner Xavi Hernandez havde flotte ord til overs for den franske kantspiller Ousmane Dembélé kort efter sin ankomst til storklubben.

Men skal Dembélé blive så god, som Xavi spår, kræver det formentlig, at han møder op til træning. Og dét har han tydeligvis problemer med.

Ifølge flere spanske medier er franskmanden allerede kommet for sent til træning to gange, siden Xavi havde først dag på træningsbanen. En periode på blot 11 dage.

Den første forsinkelse kom sidste fredag, hvor Dembélé kom tre minutter for sent til træning. Det skriver Mundo Deportivo, der citerer Esport3 Onze.

Her modtog han den første bøde, og allerede tirsdag var den så gal igen.

Denne gang blev Dembélé angiveligt forvirret over, at træningstidspunktet var om morgenen. De resterende træninger i løbet af ugen var nemlig om eftermiddagen.

Ifølge journalisten Xavi Campos ventede holdkammeraterne på ham i omklædningsrummet, indtil de besluttede at ringe til ham. Her var Dembélé dog fortsat derhjemme. Efter opkaldet kom han hurtigt til anlægget, hvor han nåede at deltage i træningen.

På vej tilbage i form

Den 24-årige stjerne har været hårdt plaget af skader, siden han skiftede til Barcelona i sommeren 2017.

Senest har han været ramt af en knæskade, som han måtte opereres for tilbage i juni.

Siden har han været igennem et længere genoptræningsforløb, inden han vendte tilbage til banen i Champions League-kampen mod Dynamo Kiev 2. november.

I den efterfølgende ligakamp mod Celta Vigo var han dog atter ude af truppen.

Det er i alt blevet til 119 kampe med 30 mål til følge i hans tid i Barcelona.