Fodbold

- Vi stoppede med at stole på Koeman, siger Barca-spiller

Oscar Mingueza fortæller, at der ikke var nogen atmosfære i omklædningsrummet under Ronald Koeman. Han tror, det bliver anderledes med Xavi.

Et nedtrykt omklædningsrum, hvor alle var mundlamme, og ingen havde løsningerne.

Sådan beskriver Barcelona-spilleren Oscar Mingueza stemningen i omklædningsrummet i løbet af Roenald Koemans sidste tid i FC Barcelona.

Efter klubben mistede Lionel Messi og Antoine Griezmann i sommerens transfervindue, fortæller forsvarsspilleren, at det hele faldt sammen. Resultaterne haltede, og der skulle ske noget.

- Omklædningsrummet havde brug for forandring. Der var ingen atmosfære. Spillerne var ikke glade. Når du ikke har det godt, og tingene ikke fungerer, skal der ske forandringer, siger Oscar Mingueza til Esport3 ifølge Goal.com

- Holdet stoppede med at stole (på Koemans metoder, red.), og alle prøvede at løse det selv. Vi var ikke gode – hverken som hold eller som kollektiv. Når dynamikkerne ikke er gode, gør alle, hvad de kan – men vi manglede selvtillid.

Du kan se Barcelonas kamp mod Espanyol på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY klokken 21.00.

Der kommer til at ske nye ting – allerede i denne weekend

Oscar Mingueza

Han tror, Xavi kan redde det

28. oktober skete så det, omklædningsrummet, fodboldverdenen og Koeman selv nok havde forventet.

Koeman blev fyret, og kort tid efter blev Barcelona-ikonet Xavi Hernandez købt fri i Al Sadd. Lørdag aften får han så debut som Barcelona-cheftræner, og Mingueza tror, at det er lige det, der skal til for at vende tingene.

- Jeg er sikker på, at tingene vil forandre sig og blive bedre nu. Og jeg tror ikke, at vi skal vente to-tre måneder på, at der sker noget. Der kommer til at ske nye ting – allerede i denne weekend, siger Mingueza.

Barcelona indtager lige nu en skuffende niendeplads i ligaen, hvor de kun har 17 point efter 12 kampe.

De har ikke vundet en kamp i LaLiga siden 17. oktober, hvor de vandt 3-1 over Valencia.