Fodbold

Kjær og Milan lukkede fire mål ind: - Det gør ondt

Simon Kjær og AC Milan mistede titlen som ubesejret i Serie A, da de tabte med 4-3 til Fiorentina. Kjær var ærgerlig efter nederlaget.

Hele fire gange måtte han tage den triste tur ned i eget mål, hvor han kunne samle bolden op.

AC Milan - med Simon Kjær startende i midterforsvaret – lukkede fire mål ind, da de tabte med 4-3 til Fiorentina i Serie A lørdag aften.

Det frustrerer den danske landsholdsanfører - især når flere af målene kom efter store brølere.

- Fodbold er et spil med fejl. Vi indkasserede fire mål for første gang i sæsonen, og selvfølgelig gør det ondt for en central forsvarsspiller som mig, siger Simon Kjær til Football-Italia.

- Vi skal lære af dette, arbejde hårdt og bruge det som brændstof. Vi har endnu en stor kamp snart, og vi skal se fremad.

Træneren var alvorlig

32-årige Kjær fortæller ligeledes, at det ikke ligefrem var en tilfreds cheftræner i Stefano Pioli, der talte til spillerne i omklædningsrummet efter kampen.

- Selvfølgelig var træneren alvorlig. Alle de ting, han sagde, var vigtige – især de ting vi skal lære af det. Vi indkasserede fire mål i aften (lørdag, red.), og selvfølgelig skal vi forbedre os. Vi havde chancerne til at score fem eller seks, men det er for meget at lukke fire ind, siger Kjær.

21-årige Vlahovic scorede to af Fiorentinas fire mål og har nu lavet 10 mål i 13 ligakampe i denne sæson. Det har hjulpet Fiorentina til en foreløbig sjetteplads med 21 point for 13 kampe.

Milan har nu 32 point for 13 kampe på andenpladsen i Serie A. Napoli, som søndag gæster Inter, har 32 point for 12 kampe.