Fodbold

Uhyggeligt sammenstød, drømmemål og vild redning i italiensk drama

Dries Mertens havde i kampens afsluttende minutter flere store muligheder for at sikre Napoli ét point.

Topbraget mellem Inter og Napoli havde alt, hvad man som fodboldfan kan bede om.

Men kampen havde også noget af det, som vil få de fleste til at kigge væk og bede en stille bøn.

Det kan ikke være rigtigt, at han fik lov til at spille videre

Mads Junker

Lad os tage det sidste først. For med ti minutter tilbage af den ordinære spilletid stødte Napolis målmand David Ospina alvorligt sammen med en fremadstormende Edin Dzeko.

Værst gik det ud over Ospina, der efter et par sekunder gik ud som et lys og lagde sig i græsset. På tv-billederne kunne man se, at flere medspillere løb hen for at hjælpe Napoli-målmanden.

I flere minutter fik han behandling på banen, inden han igen var på benene. Chileneren fik bandage om hovedet og fik herefter lov til at spille videre, ligesom Edin Dzeko gjorde det.

- Det kan ikke være rigtigt, at han fik lov til at spille videre, når han gik omkuld på den måde. Vi så en mand falde om og måske endda være bevidstløs. Det virkede forkert, at han spillede videre, siger TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker.

Napoli tæt på vildt comeback

David Ospina var i stand til at spille kampen færdig, men han kunne ikke ændre på, at Napoli for første gang i sæsonen tabte en kamp i Serie A.

Napoli, der undervejs var bagud med 1-3, var ellers tæt på at levere et imponerende comeback i kampens slutfase.

Først var det indskiftede Dries Mertens, der fra distancen bragede bolden op i venstre målhjørne - uden chance for Samir Handanovic i Inters mål.

I kampens tillægstid så det igen ud til, at den kroatiske målmand bare måtte se til, mens bolden røg i netmaskerne, da selvsamme Dries Mertens fra kort afstand sendte en afslutning afsted. Men på imponerende vis fik Handanovic kastet sig og blokeret bolden, så den lige nøjagtig røg over mål.

Og Mertens var ikke færdig. For i det syvende tillægsminut sendte Andre Zambo Anguissa et indlæg mod bagerste stolpe, hvor belgieren stod helt fri. Til hans egen og resten af Napoli-mandskabets store ærgrelse sparkede han langt over mål.

Selvom Napoli tabte kampen med 2-3, er de fortsat at finde på førstepladsen i Serie A, hvor de dog er á point med AC Milan.