Fodbold

Xavi afviser påstande om Agüero

Flere medier har de seneste dage erfaret, at Sergio Agüero vil stoppe sin karriere, men det kender de ikke noget til i FC Barcelona.

Spekulationerne har været mange, siden Sergio Agüero for tre uger siden pludselig lagde sig i græsset med hjerteproblemer under en ligakamp.

Kommer argentineren tilbage på banen, eller har han spillet karrierens sidste fodboldkamp?

Lørdag erfarede den anerkendte fodboldjournalist Gerard Romero, at løsningen vil blive den sidstnævnte, ligesom som britiske The Telegraph også gjorde det.

Franske Samir Nasri, som Agüero tidligere har spillet sammen med i Manchester City, fortalte lørdag til Canal Plus, at han havde fået en besked fra stjernespilleren, hvor han angiveligt bekræfter sit karrierestop.

Men de planer er tilsyneladende ikke noget, de kender til i FC Barcelona. Xavi, der lørdag debuterede som cheftræner for den catalanske storklub, fortalte efter kampen mod Espanyol, at han fortsat tror på sin argentinske angriber.

- Jeg talte med ham den anden dag, og det, der er kommet ud, er ikke sandt. Vi har ikke de informationer, og jeg ved ikke, hvor de kommer fra.

- Vi vil forsøge at løse det, så han kan fortsætte med at spille fodbold, sagde Xavi ifølge Mundo Deportivo.

Udgik i sin femte Barcelona-kamp

Nu er spørgsmålet så, hvem der ender med at få ret. Ifølge Gerard Romero vil Sergio Agüero annoncere sit karrierestop på et pressemøde i løbet af den kommende uge.

33-årige Agüero skiftede til FC Barcelona inden denne sæson, nåede at få spilletid i fem kampe, inden han måtte udgå af kampen mod Alaves med hjerteproblemer i slutningen af oktober.

Argentineren blev omgående kørt til hospitalet, hvor han blev indlagt til hjerteundersøgelser. Undersøgelser, der dagen efter førte til, at FC Barcelona meldte ham ude i mindst tre måneder.

Herefter har det været småt med oplysninger fra den catalanske storklub.