Fodbold

Højbjerg ser buhråb som et kompliment

Pierre-Emile Højbjerg har forståelse for, at Tottenham-fansene var utilfredse med deres hold i weekendens Premier League-kamp mod Leeds.

Da Pierre-Emile Højbjerg, Harry Kane og resten af Tottenham-spillerne gik i omklædningsrummet i pausen lørdag, var der dårlig stemning.

Dårlig stemning fra tilskuerrækkerne, fordi Tottenham var bagud med 0-1 hjemme mod Leeds i Premier League foran knap 60.000 mennesker.

Tottenham-fansene holdt ikke igen, og buh-råbene føg ned over hjemmeholdets spillere. Heriblandt danske Pierre-Emile Højbjerg, der dog prøver at anskue det med et smil.

- Jeg forstår det (buh-råbene, red.) på en måde godt. Jeg håber ikke, det sker igen, men jeg har forståelse for, at der er høje krav og et stort pres, sagde Højbjerg til de engelske medier efter søndagens kamp ifølge Standard og uddyber:

- Fansene har store forventninger, fordi vi er et godt hold, så det tager jeg som et kompliment. Vi er her for at præstere og lade fansene juble, som er det vigtigste. Det gjorde vi i anden halvleg, hvor fansene igen var utrolige, så fremover skal vi bare gøre det fra starten af.

Tottenham fik vendt 0-1 til 2-1 efter pausen og hentede tre vigtige point under Antonio Conte efter et udligningsmål af netop Højbjerg og et afgørende sejrsmål af Sergio Reguilón.

Efter 12 kampe har Spurs 19 point på syvendepladsen. Der er 10 point op til Chelsea, der fører den engelske Premier League.

Målet var danskerens andet Premier League-mål i denne sæson, hvor Højbjerg har spillet så godt som fuld tid i samtlige 12 kampe for London-klubben.

Næste udfordring for Tottenham i Premier League bliver Burnley på udebane, inden Thomas Frank og danskerholdet Brentford venter på hjemmebane i første weekend af december.