Fodbold

En frygt er plantet i Marseille-profil

Marseilles Dimitri Payet er mentalt påvirket, efter han igen blev ramt af en genstand, da han skulle tage et hjørnespark.

Han smed sig i græsset og tog sig til hovedet.

Der var ikke spillet meget mere end to minutter, før storkampen mellem Lyon og Marseille blev afbrudt søndag aften. Midtbanespilleren Dimitri Payet blev nemlig ramt af en vandflaske, der blev kastet i hovedet på ham fra hjemmeholdets fans. Kampen blev afbrudt, Payet blev fragtet i omklædningsrummet, og opgøret blev ikke genoptaget.

Jeg er bange for at tage hjørnespark, når jeg er på udebane

Dimitri Payet

Mandag aften satte Payet ord på oplevelsen, som han stadig er chokeret over.

- Da jeg kom tilbage til omklædningsrummet, indså jeg, hvad der var sket. Jeg var chokeret, da jeg lå på behandlingsbordet, siger Dimitri Payet til l’Equipe.

- Jeg var fuldstændig ude af stand til at genoptage kampen. Jeg er stadig – selv i dag (mandag aften, red.) i chok.

Er mentalt påvirket

Det er ikke første gang, at modstanderholdets tilskuere har reageret mod Marseille – og at Payet har fået kastet ting efter sig.

Da Marseille tidligere på sæsonen mødte Nice og Kasper Dolberg, blev kampen også afbrudt. Her blev Payet ligeledes ramt af en flaske fra Nice-tilhængerne, og det eskalerede så meget, at tilskuere invaderede banen. Den kamp blev aflyst.

- Det er ikke første gang, jeg har været offer for den slags, og jeg er bange for at tage hjørnespark nu, når jeg er på udebane, siger Payet.

Disse udtalelser stemmer meget godt overens med den opfattelse, som Marseilles præsident havde af Payets reaktion.

- Dimitri er psykisk påvirket - det er ikke normalt, siger Marseilles præsident, Pablo Longoria, ifølge nyhedsbureauet AFP.

Det vides ikke, hvad der skal ske med kampen mellem Marseille og Lyon. Indtil videre skal Lyon spille uden tilskuere indtil 3. december.