Fodbold

Missede gigantisk chance: - Jeg havde lidt dårlig samvittighed

Gustav Isaksen var lettet, efter FC Midtjylland vandt den vitale Europa League-kamp 3-2 mod Braga på en overtidsscoring.

Se alle de danske klubber og flere internationale storhold i Europa League og Conference League på TV 2 PLAY.

Hvis ikke Evander havde sikret FC Midtjylland sejren i overtiden, havde Gustav Isaksen nok ikke sovet så godt i nat.

For ved stillingen 2-1 til FC Midtjylland i anden halvleg brændte den talentfulde dansker en kæmpe chance, der formentlig kunne have lukket kampen.

- Da de scorer til 2-2, har jeg lidt dårlig samvittighed, for jeg skulle nok have scoret til 3-1. Men fuck det, sagde en tydeligt lettet Gustav Isaksen.

FC Midtjylland 3 - 2 Braga

  • 1-0: Erik Sviatchenko (2')
  • 1-1: Ricardo Horta (43')
  • 2-1: Gustav Isaksen (48')
  • 2-2: Galeno (85')
  • 3-2: Evander (90+3' - straffespark)

Ekspert er forundret

TV 2 SPORTs fodboldekspert Kasper Lorentzen kommenterede opgøret, og hæftede sig undervejs ved Gustav Isaksen. Både for den unge spillers præstation, men også for den ekstraordinære afbrænder.

- Isaksen viser, at han er det næste skud på stammen. Han gør det på den europæiske scene. Han er spændende og dygtig. Han vokser for tiden.

- Og selvom han scorer et flot mål i dag, kunne han endda have fået endnu mere ud af det. Sådan en chance brænder han ikke normalt. Men det var alligevel en imponerende indsats, siger Lorentsen om den unge dansker.

Gustav Isaksen leverede et fornemt forarbejde til sin chance, da han afdriblede flere spillere inklusiv Braga-keeperen. Men danskeren gav sin afslutning for meget kræft og sparkede på overlæggeren. Se hele situationen øverst i artiklen.

Lykkelig på trods af afbrænder

Selvom Gustav Isaksen undervejs brændte en kæmpe chance, ændrede det ikke på, hvordan danskeren havde det umiddelbart efter 3-2 sejren.

- Jeg er fandeme træt nu, men det var det hele værd. Jeg vil gøre det hele 10 gange igen. Det er nogle syge scener til sidst, og det er bare fedt.

FC Midtjylland skal møde Ludogorets på udebane i den sidste gruppekamp.