Fodbold

Absurde scener i Norge - målmand filmer og får holdkammerat udvist

Søndag eftermiddag fandt en ekstrem besynderlig hændelse sted i den bedste norske fodboldrække.

Viking havde netop fuldendt et flot comeback mod Kristiansund i topopgøret i den bedste norske række, da en ekstrem bizar situation fandt sted.

Viking-spilleren David Brekalo blev voldsomt uenig med sin målmand Patrik Gunnarsson om håndteringen af en situation, og så eskalerede det hele ellers hurtigt.

Han skulle selvfølgelig ikke have reageret på den måde

Patrik Gunnarsson, målmand Viking

Det startede med, at de to Viking-spillere begge smed hænderne i brystet på hinanden. David Brekalo gjorde det efterfølgende en gang mere, hvilket fik Patrik Gunnarsson til at falde dramatisk til jorden - i bedste Hollywood-stil.

Kampens dommer så ikke, hvor relativt nemt Patrik Gunnarsson faldt i græsset, og han håndterede situationen ved at give David Brekalo direkte rødt kort.

Dermed udleder en hurtig opsummering, at målmand Patrik Gunnarsson overdramatiserede sig til, at sin holdkammerat David Brekalo fik et direkte rødt kort for at skubbe den islandske keeper. Så har man også set det.

Hændelsen fandt sted dybt i dommeren tillægstid og ændrede ikke på kampens resultat, der blev en 3-2 sejr til Viking.

Gode venner igen

Selvom hændelsen mellem de to holdkammerater eskalerede, fortæller klubbens træner, at man allerede er videre fra den uheldige situation.

- Det var et hurtigt møde i omklædningsrummet, hvor de tog hinanden i hånden og undskyldte overfor spillergruppen. Vi er færdige med det, og han kan tage straffen med det røde kort, siger Viking-træner Bjarte Lunde Aarsheim til TV 2 Norge.

- Jeg synes, det er en situation, hvor begge synes, den anden burde have gjort noget anderledes på banen. Så er der mange følelser, og de bjæffer sammen. Det ser man sjældent, siger træneren, der på trods af hændelsen kan glæde sig over sejren.

Målmand Patrik Gunnarsson fortæller også selv om forløbet, der resulterede i en udvisning til den 22-årige slovener David Brekalo.

- Jeg blev på stregen, men David mente, at jeg skulle ud og tage bolden. Sådanne misforståelser forekommer i alle lag. Han skulle selvfølgelig ikke have reageret på den måde, men han har allerede lært af det, siger målmanden til TV 2 Norge.

De to spillere virker også til at være kommet sig over uenighederne, for få timer efter kampen stod de sammen på et billede, Viking har delt på Twitter.