Fodbold

Drømmen brast for ægtepar, der rejste 30 timer for at se favoritholdet

Begrebet sort uheld blev taget til helt nye højder for to amerikanske Tottenham-fans her i weekenden.

Premier League-opgøret mellem Burnley og Tottenham blev søndag udskudt mindre end time før kampstart, da ekstreme snemængder gjorde det umuligt at afvikle kampen.

En nedtrykkende melding for de fleste, der sad klar i sofaen til noget god fodbold.

Men formentlig ekstra nedtrykkende for ægteparret Ken og Brandi Saxton fra Dallas. De to Tottenham-fans havde nemlig taget turen tværs over Atlanten for at se hjerteklubben spille.

En rejse, der startede i Dallas i USA, og som ægteparret undervejs berettede om på Twitter.

Efter mere end 30 timers rejse uden søvn postede de to fans søndag morgen et billede fra toget, der endelig nærmede sig Burnley.

Med store smil på læberne berettede det glade ægtepar om kolde temperature og muligt snevejr forud for kampen, der skulle fløjtes i gang søndag klokken 15.00.

Det mulige snevejr viste sig hurtigt at blive til virkelighed, og i løbet af dagen væltede snemængderne ned over Burnley og stadionnet Turf Moor.

Det var dog ikke noget, der bekymrede det amerikanske ægtepar, der få timer før kampstart postede et nyt billede, hvor de ude foran stadion bekræftede de vilde snemængder.

Desværre blev snemængderne så vilde, at kampen blot 50 minutter før kampstart blev aflyst. Startopstillingerne var ellers blevet offentliggjort, og begge klubbers spillere var på stadion.

En nedslående melding for de fremmødte spillere, men nok ikke mere nedslående end for Ken og Brandi Saxton.

For den barske virkelighed blev, at det amerikanske havde rejst mere end 30 timer forgæves, og ikke fik lov til at se deres yndlingsspillere fra tribunerne.

Kane med flot gestus

Heldigvis udviklede sagen sig søndag aften, og noget tyder på, at udfaldet på historien bliver med en lykkelig slutning.

For mange fulgte med i Ken og Brandi Saxtons opdateringer på Twitter, og til sidst nåede opslagene ud til Tottenham-stjernen Harry Kane.

Og han var hurtig til at gøre en god gestus for det langtrejsende ægtepar.

Angriberen har nemlig inviteret de to fans med som hans personlige gæster til en valgfri hjemmekamp, når Ken og Brandi Saxton igen forvilder sig tværs over Atlanten.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår den udskudte kamp skal afvikles.