Fodbold

Mikkel Damsgaard er færdig for i år

Sampdoria melder Mikkel Damsgaard i bedring, men genoptræningen tager tid.

Mikkel Damsgaard vender ikke tilbage til fodboldbanen lige foreløbigt.

Mandag oplyser hans italienske klub, Sampdoria, til TV 2 SPORT, at det ikke er realistisk at få ham i aktion i 2021 på grund af genoptræning efter en knæoperation.

- Vi har fået følgende melding fra vores medicinske stab: Damsgaards situation går stille og roligt fremad, og han har det meget bedre. Han havde en infektion i knæet, der krævede et indgreb.

- I øjeblikket er han i gang med at modtage behandling og fysioterapi for at komme stærkt tilbage, men det tager tid, meddeler klubben.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger opholder Mikkel Damsgaard sig fortsat i Italien. Sampdoria har seks kampe tilbage før en vinterpause på to uger.

Indlagt, opereret og støttet af holdkammerat

Den 21-årige landsholdsspiller har ikke været i kamp, siden han udgik med en skade i Danmarks VM-kvalifikationskamp mod Østrig 12. oktober.

I begyndelsen af november blev Mikkel Damsgaard indlagt på hospitalet med sygdom som følge af en infektion i knæet, og kort efter måtte han igennem en mindre knæoperation, der altså nu efterlader Damsgaard midt i en længere genoptræningsperiode.

I lørdags benyttede holdkammeraten Antonio Candreva sin scoringsjubel mod Hellas Verona til at sende en hilsen Damsgaards vej med budskabet om "ikke at give op".

Danskeren startede på banen i seks af sæsonens første syv ligakampe, inden han løb ind i sin skade.

Du kan blive klogere på Mikkel Damsgaard situation i optakten til Fiorentina-Sampdoria tirsdag klokken 18.00 på TV 2 SPORT X.