Fodbold

Komisk afslutning på Juventus-kamp

Et noget fladt punktum blev sat, da Juventus vandt 2-0 i Serie A.

Juventus-stjernen Paulo Dybala stod bag en fremragende scoring i Serie A-kampen mod Salernitana tirsdag aften, men noget andet sandsynligvis stjæle en del af fokus.

For argentineren fik æren af at runde kampen af med et forsøg fra 11-meterpletten ved stillingen 2-0 til Juventus i dommerens tillægstid. Straffesparket blev dog slet ikke, som Dybala havde ønsket sig.

I stedet for at gøre det til 3-0 gled han og sparkede han ind i sit støtteben, hvilket fik bolden til at ryge langt over Salernitana-målet.

Umiddelbart efter helkikseren fløjtede kampens dommer, Francesco Fourneau, kampen af.

- Det var da en sløj måde at slutte på for Dybala og Juventus. 3-0 havde været virkelig overbevisende. Det er sådan noget, man kan bruge i en resultatorienteret verden, lød det fra TV 2 SPORTs fodboldekspert Martin Mikkelsen.

Heldigvis for den argentinske Juventus-stjerne havde han tidligere i kampen vist, at han er i stand til at ramme en bold ordentligt. Her gjorde han det nemlig til 1-0 efter et flot opspil og en klinisk afslutning.

Paulo Dybala var i hovedrollen i 1-0-målet. Video: TV 2 SPORT

Med 2-0-sejren over bundholdet har Juventus 24 point efter 15 kampe, hvilket må betegnes som en sløj halvsæson for den ambitiøse klub.