Agent: - Eriksen fortsætter uden Inter

Christian Eriksens brud med Inter ĂĄbner for nye udfordringer.

Bruddet med Inter var uundgĂĄeligt, og Christian Eriksen har det rigtig godt. Det er meldingen fra danskerens agent, Martin Schoots.

- Christian er i god form. Det er det vigtigste. Han har trænet og holdt sig i gang i Milano og vil fortsætte med det i den næste tid, fordi det er dér, han og familien har base. De elsker stadig Milano. Men vi må vente og se, hvor deres næste hjem bliver, skriver han til TV 2 SPORT.

Fredag aften stod det klart, at Eriksen efter små to år i klubben ikke længere er Inter-spiller. Og nyheden om afskeden med Serie A-mestrene er et skridt i den rigtige retning, mener agenten.

Hvorfor besluttede Christian og du at stoppe samarbejdet med Inter, og er det her et skridt på vej mod, at Christian kan fortsætte karrieren?

- Christian og Inter har ingen fremtid sammen. Situationen er egentlig ret simpel. Italien er det eneste land, hvor du ikke kan dyrke organiseret sport med en ICD-enhed. Så ja, de fortsætter nu hver for sig, skriver Martin Schoots.

Med Schoots’ ”så ja, de fortsætter nu hver for sig” åbner agenten i kryptisk stil døren for, at Eriksen har en fremtid som fodboldspiller.

Siden det stod klart, at Eriksen ikke kunne fortsætte som fodboldspiller i Italien, har rygterne omkring ham været mange. Blandt andet har Ajax i Holland og OB i den danske superliga været hyppigt nævnt.

I december har den 29-årige dansker fra Middelfart benyttet sig af OB’s træningsbaner i Ådalen for at holde sig i form.