Fodbold

Milan-angriber tror ikke sine egne øjne efter VAR-dom

En tidlig scoring fra Eljif Elmas var nok til at sikre Napoli tre point ude mod Milan med en 1-0-sejr.

Det krævede ekstra styrke i læsebrillerne at se den offside, der søndag aften adskilte AC Milan fra point i topkampen mod Napoli.

I 80 minutter havde hjemmeholdet fra Milano jagtet den udligning, der ville holde Napoli på tredjepladsen i Serie A, og der var ikke en sjæl på San Siro, som ikke troede, at den var der, da Frank Kessie efter 89. minutter styrede bolden i mål.

Euforiske Milan-spillere omfavnede dagens redningsmand, men kort efter kunne de tage sig til hovedet, da dommeren efter et VAR-tjek underkendte scoringen for offside. En af den slags, hvor centimeter og regelfortolkning spiller lidt af en rolle.

Den franske angriber Oliver Giroud lå i feltet placeret i en position, hvor han ikke rørte bolden, men rakte ud efter den, og på den måde forstyrrede spillets gang, vurderede dagens dommer, og derfor kunne gæsterne fra Napoli ånde lettet op.

Du kan se den episoden i klippet herunder.

AC Milan-spillerne var overbeviste om, at de havde udlignet, men Olivier Giroud havde et ben med i spillet. Video: TV 2 SPORT

Med sejren slider Napoli sig akkurat op forbi AC Milan i Serie A, hvor holdet nu indtager andenpladsen. Begge hold har 39 point, mens Inter sikkert sidder på tronen med 43 point.