Fodbold

Simon Kjær taler ud efter alvorlig skade

Et overrevet korsbånd skal ikke vinde over Simon Kjær, der er motiveret for at komme endnu stærkere tilbage.

Langtidsskadede Simon Kjær indleder mandag aften en video på AC Milans Twitter med at undskylde.

- Jeg er ked af, at jeg ikke har sagt meget, siger han.

Siden den danske landsholdsstjerne rev sit korsbånd over i begyndelsen af december, har han haft mest fokus på sig selv og ikke på så meget andet. Derfor har sociale medier og interview været nedprioriteret.

Skade giver muligheder

Indtil nu. I en over tre minutter lang video fortæller han, hvordan har det efter den triste dag mod Genoa den 1. december. I videoen fokuserer han på sine muligheder frem for begrænsninger.

- Mit mål er at arbejde hårdt og komme tilbage. Alt kan ske i fodbold.

- Skaden giver mig muligheden for at tænke og muligheden for at arbejde på andre steder på min krop, som jeg ikke har haft muligheden for at arbejde på indtil nu. Jeg træner seks til otte timer om dagen, jeg er på Milanello (AC Milans træningsanlæg, red.), træner hjemme og træner og arbejder på alt, jeg er i stand til.

Håber på at komme stærkere tilbage

Umiddelbart efter den alvorlige skade gennemgik 32-årige Kjær en succesfuld operation. Nu handler det om genoptræning resten af sæsonen, hvor han må sidde ude.

- Jo mere jeg gør nu, jo større er chancen for, at jeg kommer tilbage stærkere, når jeg kan, siger han.

Simon Kjær har haft kæmpe succes, siden han skiftede til AC Milan i 2020 og er for nylig blevet kåret som verdens 18.-bedste spiller.