Fodbold

Schmeichel gjorde noget, kun Lössl havde gjort for fire år siden

Mohamed Salahs seneste to afbrændere fra 11-meterpletten i Premier League har været på danske målmænd.

Det er ikke tit, at Liverpool-stjernen Mohamed Salah brænder straffespark. Det skete dog tirsdag aften, da Kasper Schmeichel stod i vejen, da Leicester vandt 1-0 i Premier League.

Efter kampen blev danskeren i det officielle interview spurgt ind til situationen, og om han havde forberedt sig på egypterens straffespark. Her var svaret klart:

- Slet ikke. Jeg havde en fornemmelse, som jeg gik med.

Mohamed Salah havde scoret på sine seneste 15 straffespark i Premier League. Hans seneste og eneste afbrænder var i 2017, da Schmeichels landsholdskollega Jonas Lössl reddede et spark fra Salahs fod.

Schmeichels bøn blev hørt

Den 35-åriges redning i det 16. minut var dog tæt på alligevel at ende med en indkasseret scoring. Bolden hoppede nemlig ud til Salah igen, men egypterens hovedstød endte på overliggeren, mens danskeren blot kunne se til og håbe på netop sådan et udfald.

- Man beder bare. Vi har ikke haft den slags held. Der blev scoret på riposten på det seneste straffespark, jeg reddede.

- Når man er oppe mod en modstander som dette, har man brug for lidt held, siger han.

Foruden en straffesparksredning diskede Schmeichel op med flere store redninger i løbet af kampen, hvor han spillede en nøglerolle.

Med det store resultat er Leicester nu på niendepladsen, mens Liverpool forbliver på andenpladsen med seks point bag Manchester City.