Fodbold

Lukaku sender dybfølt undskyldning: - Jeg vil tilbage

Romelu Lukaku kommer med flere overraskende udmeldinger i et stort interview med Sky Sports Italia. Blandt andet er angriberen utilfreds i Chelsea.

Romelu sværger du at fortælle sandheden, hele sandheden og intet andet end sandheden?

- Jeg sværger. Med hånden på hjertet.

Sådan indledes et større eksklusivt interview mellem Sky Sports Italia og den belgiske fodboldstjerne Romelu Lukaku.

Fysisk har jeg det fint, men jeg er ikke tilfreds med situationen i Chelsea

Romelu Lukaku

Chelsea-angriberen taler blandt andet ud om sin nuværende situation i Chelsea, som han langtfra er tilfreds med, og så åbner han også op omkring sin kærlighed til Inter.

- Det er nu, det er rigtigt for mig at dele mine følelser. Jeg har altid sagt, at jeg har Inter i mit hjerte. Jeg ved, at jeg vil komme tilbage til Inter - det håber jeg virkelig kommer til at ske. Jeg er forelsket i Italien, og det her er det rigtige øjeblik for mig til at fortælle, hvad der virkelig skete, siger Lukaku i interviewet.

Vil tilbage til Inter

Her refererer angriberen til i sommer, hvor han skiftede til Chelsea efter at have vundet Serie A med Inter. En på papiret flot afsked, men belgieren ærgrer sig over brudet.

Han nævner selv "måden, han forlod klubben på" og kommunikationen med klubbens fans som noget, der går ham på.

- Jeg håber virkelig, fra bunden af mit hjerte, at jeg kommer tilbage til Inter. Og ikke i afslutningen af min karriere, men mens jeg stadigvæk er på toppen, så vi kan vinde ting sammen. Jeg vil gerne undskylde til Inter-fansene, for min timing var forkert. Det I gjorde for mig vil blive husket for evigt, siger han.

Er utilfreds i Chelsea

Da belgieren i sommer skiftede til Chelsea var det i en kæmpetransfer med dertilhørende kæmpe forventninger. De er endnu ikke for alvor blevet indfriet, for Lukaku har "blot" scoret 7 mål i 18 kampe, siden han skiftede til Chelsea, ligesom han ikke er fast på holdkortet.

Noget tyder også på, at det har påvirket den belgiske landsholdsspiller, for han er ikke tilfreds med, hvordan det går i Chelsea.

- Fysisk har jeg det fint, men jeg er ikke tilfreds med situationen i Chelsea. Tuchel har valgt at spille i et andet system, men jeg vil ikke give op. Jeg er ikke glad over den nuværende situation, men jeg er professionel, og jeg kan ikke give op nu, fortæller Lukaku i interviewet.

I sommer betalte Chelsea tæt på 100 millioner euro for 28-årige Lukaku, der underskrev en kontrakt frem til 2026 med Champions League-vinderne fra Chelsea.