Fodbold

Nørgaard fortsætter i Brentford

Landsholdsspilleren Christian Nørgaard har lavet en ny kontrakt med Brentford, der gælder til sommeren 2025.

27-årige Christian Nørgaard er fast mand i Premier League-klubben Brentford, og sådan kan det forblive i en rum tid fremover.

Den danske landsholdsspiller har således forlænget sin kontrakt med klubben frem til sommeren 2025. Aftalen indeholder også en option på yderligere en sæson.

Det skriver Brentford på sin hjemmeside lørdag.

- Det er en fantastisk nytårsgave til alle Brentford-fans, udtaler træner Thomas Frank.

- Vi er på en god rejse, og vi er meget glade for, at Christian fortsætter sammen med os. Han har spillet en stor rolle i Brentfords gode udvikling, tilføjer Frank, der tidligere har trænet Christian Nørgaard i Brøndby.

Nørgaard er i gang med sin tredje sæson som Brentford-spiller. Han har deltaget i alle holdets ligakampe i denne sæson undtagen en enkelt mod Manchester City, hvor han havde karantæne.

Takket være succesen i Brentford, der rykkede op i Premier League inden denne sæson, har Christian Nørgaard desuden fået debut på landsholdet. Det skete i 2020, og siden er hans rolle på landsholdet blevet større og større. Under sommerens EM-slutrunde kom han på banen i alle Danmarks kampe bortset fra premierekampen mod Finland.

Nørgaard er noteret for 15 landskampe og et enkelt mål.