Fodbold

Her er truppen, Xavi er træt af at stille op med

Barcelona-træner Xavi Hernandez forstår ikke, at den hårdt ramte klub skal møde Mallorca søndag aften.

For et par unge talenter er søndagens kamp mellem Barcelona og Mallorca en ganske særlig mulighed, men for Barca-træneren er det uforståeligt, at han skal stille op med adskillige reserver.

Barcelona har lige nu flere spillere i coronaisolation, mens andre er i karantæne eller ude af stand til at spille mod Mallorca på grund af skader.

Men spille SKAL Barcelona, og derfor er 18-årige Estanis Pedrola og 21-årige Lucas de Vega udtaget til klubbens førstehold for første gang.

Derudover har Xavi været nødt til at udtage en trup, der mangler en del erfaring i angrebet. Udskældte Luuk de Jong er faktisk den eneste angriber fra førsteholdet, der er med:

Blandt de sygdomsramte er etablerede spillere som Alba, Alves, Coutinho og Dembele. Busquets er i karantæne, og så er de offensive spillere Memphis Depay, Ansu Fati og Martin Braithwaite alle ramt af skader, ligesom Pedri, Gavi og Demir heller ikke kan spille - for bare at nævne nogle af de fraværende.

- Vi må forsøge at forberede os så godt som muligt. Vi har kun få spillere til rådighed og må gøre brug af adskillige spillere fra ungdomsholdet, sagde Xavi lørdag.

- Jeg er selvfølgelig bekymret, for vi taler om 17-18 spillere, der mangler. At de (LaLiga, red.) ikke har udsat kampen, er grotesk, lød det fra træneren.

Udekampen mod Mallorca begynder søndag klokken 21.Opgøret vises på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY. Se hele sendeplanen her.