Fodbold

Eriksen giver første interview efter sit hjertestop

Christian Eriksen siger tak i et interview med DR.

Christian Eriksen taler for første gang ud efter sit hjertestop i Parken under EM.

Det gør han i et stort interview med DR.

- Jeg vil gerne sige tak til alle dem, der har sendt og skrevet. Der har tænkt på min familie og mig i den tid, vi havde, siger Christian Eriksen til DR, mens han på Instagram deler denne video:

Videoen deler han med engelske undertekster og med følgende beskrivelse:

- Det er noget tid siden. Jeg håber, at denne video forklarer, hvordan jeg har det med alle de meddelelser, breve, gaver, e-mails, blomster, tanker og alt andet, jeg har fået. Tak for al kærligheden, skriver Eriksen i sit oplsag.

'Folk har grædt i stuerne'

Christian Eriksen har ikke sagt mange ord efter den skæbnesvangre aften i Parken, hvor han mod Finland faldt til jorden med hjertestop, mens hele verden så til.

Scenerne fra den juniaften i Parken husker hele Danmark nok tydeligt, og interessen for den danske stjerne har siden da været stor.

Landsholdsspilleren har dog ganske forståeligt passet sig selv og sin familie efter chokket, men i interviewet med DR sætter han for alvor ord på, hvad der skete.

Her fortæller han, at han godt er klar over, at der har siddet mange danskere i stuerne og grædt, mens de kiggede med. Han bekræfter også selv i interviewet, at han var død i fem minutter.

- Folk har set det og har grædt i stuerne, eller de har grædt, hvor end de har set det og levet sig fuldstændig ind i det, og så er jeg trods alt heldig, at jeg er her i dag og kan bevise for dem, at 'tak for tårerne', men jeg er her, siger han til DR.

Han gør det dog klart flere gange, at han sætter rigtig stor pris på den støtte, han har fået fra hele verdenen.

DR skriver endvidere, at interviewet med Eriksen kan ses på DRTV fra torsdag.