Fodbold

Eriksen klar til at træne med et hold i januar

Christian Eriksen har leveret så gode resultater i de forskellige tests, at han ifølge sin agent forventes at deltage i holdtræninger senere i januar.

Mangt og meget har været skrevet og sagt om Christian Eriksens fremtid, siden han faldt om med et hjertestop i Danmarks første kamp ved sommerens EM.

Men nu begynder der så småt at nærme sig en mere konkret melding om Eriksens videre færd i fodboldverdenen.

- Det går virkelig godt for Christian. Han var igennem alle de nødvendige tjeks lige inden jul, og resultaterne var så gode, at vi forventer ham involveret i en gruppetræning med et hold på et tidspunkt senere i januar, siger Christian Eriksens agent Martin Schoots ifølge Daily Mail.

Samtidig fortæller agenten, at der ikke går lang tid, før Eriksen vil fortælle om sin situation.

- Jeg vil foretrække, at Christian selv fortæller om det, og det vil han gøre meget snart, siger Schoots.

Holder formen ved lige

I midten af december blev det offentliggjort, at Eriksens tidligere klub, italienske Inter, var blevet enig med danskeren om at ophæve kontrakten.

Samarbejdets ophør skyldes, at det i Italien ikke er tilladt at dyrke elitesport med en indopereret hjertestarter, som den Eriksen har fået.

Senere på måneden kom det frem, at den danske kreatør holdt formen ved lige i Schweiz, ligesom han også tidligere har gjort det samme i barndomsklubben OB.

Det er endnu uvist, hvor Eriksen fortsætter sin professionelle karriere, men rygterne omkring ham har været mange. Blandt andet har Ajax i Holland og OB i den danske superliga været hyppigt nævnt.

Christian Eriksen har ikke spillet en kamp siden EM-opgøret mod Finland.