Fodbold

Wass tæt på skifte til Atlético, skriver spanske medier

Daniel Wass er snart fortid i Valencia, skriver de spanske sportsaviser Marca og As.

Først Celta Vigo, så Valencia og nu Atlético Madrid.

Siden 2015 har Daniel Wass arbejdet sig op i LaLiga, og nu ser karrieren ud til at kulminere med et skifte til de regerende mestre i Spanien. Det skriver både Marca og As.

Ifølge de to sportsaviser er Daniel Wass førstevalg som ny højre back i klubben, der netop har solgt Kieran Trippier til Newcastle.

TV 2 SPORT har været i kontakt med Daniel Wass, men han ønsker ikke at udtale sig om historien.

Flere bud i sommer

Daniel Wass’ kontrakt med Valencia udløber til sommer. Derfor er han fri til at forhandle med andre klubber om et skifte på en fri transfer til den tid.

Ifølge Marca regner Valencia med, at Wass har benyttet sig af den mulighed. Derfor kan det ifølge avisen blive en lejeaftale, der sender Daniel Wass til Atlético Madrid i løbet af januar. As skriver derimod, at Wass kan købes fri for cirka en million euro - rundt regnet 7,5 millioner kroner - og at Atlético gerne ser handlen gennemført allerede i denne uge.

32-årige Daniel Wass var allerede sidste sommer en eftertragtet spiller, har han tidligere fortalt TV 2 SPORT. Først og fremmest afviste han at forlænge med Valencia, og dernæst var der interesse fra "mange klubber."

- Jeg havde nogle tilbud, men det er jo klubben, der bestemmer, og de ville ikke sælge mig. Jeg bliver, og det gør mig bestemt heller ikke noget. For mig gælder det bare om at spille noget fodbold, sagde Daniel Wass i september.

Ifølge Marca og L'Equipe kæmpede Marseille indædt for at tilknytte den danske landsholdsspiller.