Fodbold

Michelsen talte med Solbakken, inden han sagde ja til nyt trænerjob

Jakob Michelsen er tirsdag blevet præsenteret som ny træner i HamKam. Et skifte, hvor Ståle Solbakken blev taget med på råd.

Der venter Jakob Michelsen noget af en opgave, når han rejser nordpå til Norge.

Her skal han nemlig stå i spidsen for norske HamKam, der er rykket op og snart skal spille i den bedste norske række, Eliteserien.

Inden Jakob Michelsen takkede ja til jobtilbuddet, rådførte han sig med den tidligere FCK-træner Ståle Solbakken, der nu er norsk landstræner. Solbakken har nemlig stået midlertidig i spidsen for klubben, indtil en ny træner var på plads.

- Jeg har selvfølgelig snakket med Ståle, for jeg har mødt ham mange gange i Danmark. Men det var ikke Ståle, der overbeviste mig. Det var ledelsen og den dialog, jeg har haft med dem, siger Michelsen på et pressemøde tirsdag ifølge TV 2 Norge.

Jakob Michelsen erstatter den tidligere træner Kjetil Rekdal, der er taget til Rosenborg for at tage over for Åge Hareide.

En god og kort proces

Den danske træner fortæller, at han hurtigt kunne mærke, at klubben var noget for ham, og derfor kom de frem til en aftale.

- Det har været en god og kort proces. Det har været vigtigt for mig at opleve kemien mellem ledelsen og folkene i og rundt om klubben, siger træneren.

- Jeg har haft flere muligheder, efter at jeg stoppede i Odense i marts. Jeg valgte projektet, fordi jeg synes, at kemien med folkene i klubben har været rigtig.

Michelsen har fået en toårig kontrakt i klubben.

Jakob Michelsen har tidligere været træner i SønderjyskE, Hammarby og OB, hvor hans DM-sølv i førstnævnte klub står som det nok største resultat.

Han har siden bruddet med OB været tilknyttet som fodboldekspert på TV 2 SPORT, hvor han har kommenteret spansk, italiensk og europæisk fodbold.