Fodbold

Inter-fans truer Juventus-stjerne med klart budskab

Det er ikke pæne ord, der bliver sendt i retningen af den rutinerede landsholdsspiller.

- Bonucci, hvis du skal spille smart, venter vi på dig i baren, dit feje svin!

Sådan lyder den hårde besked fra de mest inkarnerede Inter-fans til Juventus-stjernen Leonardo Bonucci. Skriften står på et banner, der er hængt op i Milano.

Fansene har set sig sure på forsvarsspilleren fra den rivaliserende klub, efter han under en kamp i midtugen overfusede Cristiano Mozzillo, der er en del af Inters stab.

Juventus led en hård skæbne, da de tabte den italienske Super Cup på et mål i det 121. minut.

Da målet blev scoret, stod Bonucci klar til at komme på banen. Mozzillo jublede af naturlige årsager, men omgående tog Juventus-spilleren fat i ham og fortalte Mozillo et par alvorsord.

Ifølge Football Italia var der tale om verbale trusler.

Bøde - men ingen karantæne

Den italienske landsholdsspiller har ikke reageret på banneret, men det voldsomme budskab er heller ikke hans eneste straf.

Som følge af sin handling har han også modtaget en bøde på knap 75.000 danske kroner. Bonucci slipper dog for karantæne.

Frustrationerne skal måske findes i Juventus' nuværende situation. Storklubben befinder sig i en svær position som Serie A's nummer fem. De er 11 point efter Inter, der tilmed har en kamp i hånden.

Du kan se, om det lykkes at rette op på det, når Juventus møder Udinese lørdag aften. Se med på TV 2 SPORT X fra klokken 20.30.