Fodbold

Juventus-stjernes specielle jubelscene stjal fokus i sejr

Det blev til tre point for 'Den gamle dame', men der var alligevel negative ting at forholde sig til for storklubben.

Juventus hentede tre point, da de slog Udinese med 2-0 lørdag aften. Men på trods af sejren, var det ikke udelukkende en positiv oplevelse for Torino-klubben.

Paulo Dybala stjal således fokus, da han scorede kampens første mål. Efter scoringen var profilen på vej ud til fansene, da han ombestemte sig. I stedet valgte han slet ikke at juble.

- Det er en speciel jubelscene. Selvfølgelig er der fokus på Pavel Nedvěd (sportsdirektør i Juventus red.). Dybala har kontraktudløb til sommer, og det var ikke den største jubelscene, jeg har set i Dybalas karriere, lød det fra TV 2 SPORTs fodboldekspert Jonas Hebo Rasmussen under kommenteringen.

Som Hebo korrekt påpegede, sendte midtbanespilleren Juventus' sportsdirektør flere onde blikke. Argentinerens fremtid har i den seneste tid var genstand for spekulationer. Klubben har angiveligt tøvet med at åbne kontraktforhandlingerne.

Ikke desto mindre blev det til en sejr, og Juventus forbliver derfor på femtepladsen i Serie A.

Stillingen i Serie A (efter kampene den 15. januar)

  1. Inter - 49 point (20 kampe)
  2. AC Milan - 48 point (21 kampe)
  3. Napoli - 43 point (21 kampe)
  4. Atalanta - 41 point (20 kampe)
  5. Juventus - 41 point (22 kampe)

God start

Hjemmeholdet fik den bedste begyndelse af de to hold, og efter 19 minutter bragte Paulo Dybala Juventus i front.

Efter hurtige kombinationer, der blev sat i gang af midtbanespilleren Arthur, var offensivspilleren pludselig fri i feltet. Her svigtede den fornemme venstrefod ikke.

Herfra var det mere så som så fra Juventus resten af første halvleg, hvor Udinese dog heller ikke skabte meget.

Mindre problemer

I anden halvleg kom de til gengæld tættere på en scoring mod et passivt Juventus-hold, og med lidt held kunne de have udlignet Torino-klubbens føring.

I sidste ende holdt Juventus stand, og med lidt mere end 10 minutter tilbage lukkede og slukkede Weston McKennie med målet til 2-0.