Fodbold

Træner ville ikke skifte Nani ind - efter 110 sekunder gav han klart svar

Den tidligere topspiller har bestemt ikke glemt, hvordan man spiller fodbold. Det viste han i glimt mod Empoli.

Se fodbold fra Serie A på TV 2's kanaler. Find sendeplanen her.

Portugisiske Nani har været på flere fornemme fodboldadresser.

De fleste kender ham nok for tiden i Manchester United, men fredag blev han præsenteret i italienske Venezia. Og kantspilleren skulle ikke bruge længe på at gøre opmærksom på sig selv.

Blot 110 sekunder efter indskiftningen i sin debut søndag eftermiddag lagde han op til 1-1-målet mod Empoli efter fornemme kombinationer.

Nani kom på banen efter 72 minutter, men det var faktisk slet ikke meningen, at han skulle have været i aktion. Det fortalte Venezias træner, Paolo Zanetti, ifølge Football Italia til det italienske medie DAZN efter kampen.

- Jeg ville ikke bruge Nani, fordi han ikke har trænet i en måned. Men han er en mester og viste sin kvalitet med få træk. Vi hentede ham for at løfte niveauet, og det her viser hvorfor, siger Zanetti.

Se scoringen i videoen øverst i artiklen.

Ét point til oprykkerne

Nanis bidrag endte med at give Venezia ét point, da kampen endte 1-1. Klubben rykkede op i Serie A inden den igangværende sæson, og de har siden haft det svært.

Det er således blevet til 18 point i 21 kampe, hvor de blot har scoret 19 mål.

Det rækker i skrivende stund til en plads lige over nedrykningsstregen. Derfor er hjælpen fra Nani ganske kærkommen. Den tidligere landsholdsspiller kom til fra amerikanske Orlando City.

Tidligere i karrieren har han spillet for klubber som ...

  • Sporting CP
  • Manchester United
  • Valencia
  • Lazio

Han er efterhånden blevet 35 år.