Fodbold

Real Madrid videre i pokalen efter forlænget spilletid

Eden Hazard fik en sjælden helterolle for Real Madrid, da han kom ind og afgjorde pokalkampen mod Elche.

En tur til det østlige Spanien blev mere dramatisk og nervepirrende, end Real Madrid havde ønsket.

Real Madrid fik en forskrækkelse, men storholdet er dog klar til kvartfinalerne i Copa del Rey efter en kneben sejr på 2-1 ude over Elche.

Pokalkampens ordinære 90 minutter endte uden scoringer, og det var først i den forlængede spilletid, at der blev åbnet for målscoringen.

Real Madrids mål blev sat ind af indskiftede Isco og Eden Hazard, efter at Elche ellers var kommet foran 1-0.

Ancelotti sparede flere stjerner

Træner Carlo Ancelotti havde valgt at spare flere profiler, og derfor var blandt andre midtbanespillerne Casemiro og Luka Modric bænket fra start. Angriberen Karim Benzema var helt ude af truppen.

Målmanden Thibaut Courtois missede turen til Elche på grund af private omstændigheder, men ventes tilbage i målet for Real Madrid i weekendens ligakamp.

Ancelotti havde inden kampen sagt, at han ingen problemer havde med Gareth Bale og Eden Hazard, som ikke har fået meget spilletid i klubben i denne sæson.

De fallerede stjerner startede dog igen ude mod Elche, og kun Hazard kom ind. Det gjorde belgieren fra starten af den forlængede spilletid, og det blev med sjælden succes.

Rødt kort til Marcelo

Dog først efter lidt af en tur i tovene for udeholdet.

For Real Madrid-backen Marcelo fik nemlig rødt kort efter 102 minutter, og minuttet senere scorede den indskiftede Elche-spiller Gonzalo Verdu til 1-0.

Efter 108 minutter lykkedes det trods en mand i undertal for Real Madrid at få udlignet til 1-1. Målet blev sat ind af Isco.

Syv minutter senere slog Hazard så til med den afgørende scoring mod Elche, som i slutminutterne fik smidt Pere Milla ud efter kampens andet røde kort.

Efter torsdagens pokalkamp skal Real Madrid på søndag igen møde Elche - denne gang på hjemmebane og i La Liga.