Her er Eriksens første ord efter ny kontrakt

Christian Eriksen har fremtiden på plads, efter at han er blevet ansat på en halvårig kontrakt i Brentford.

Christian Eriksen er på plads i den engelske fodboldklub Brentford. Eriksen er ansat på en kort kontrakt i resten af sæsonen, oplyser Brentford på sin hjemmeside.

Premier League-klubben, der har danske Thomas Frank som cheftræner, oplyser, at Eriksen har bestået lægetjekket.

Og nu har haft også sendt sin første hilsen.

- Hej alle sammen. Det er Christian Eriksen.

- Jeg er glad for at annoncere, at jeg har underskrevet med Brentford. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, og forhåbentlig ser jeg jer alle sammen snart.

Brentfords danske cheftræner, Thomas Frank, har et godt kendskab til Christian Eriksen. Han var nemlig landstræner for Eriksen på U17-landsholdet.

Eriksen strøg hurtigt igennem rækkerne og fik debut for A-landsholdet som 18-årig.

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med Christian igen. Det er noget tid siden, jeg sidst trænede ham, og der er sket meget siden, siger Frank til klubbens hjemmeside.

- Christian var 16 på det tidspunkt og har været en af de bedste midtbanespillere i Premier League. Han var vundet trofæer over hele Europa og er blevet en stjerne på landsholdet.

Træner med i næste uge

Brentford meddeler, at Eriksen fortsat befinder sig i Amsterdam, hvor han har trænet med hos andetholdet i sin tidligere klub Ajax.

Det oplyses, at Eriksen lige er blevet vaccineret mod coronavirus for at leve op til de indrejsekrav, der er gældende i Storbritannien.

I en af de kommende dage vil Eriksen rejse til London, men han kommer ikke til at træne med Brentford i denne uge.