Fodbold

- Det er en lortefølelse, siger FCM-profil efter exit

Daniel Høgh er frustreret over, at FC Midtjylland ikke spillede bedre i første halvleg, og at det endte med at koste sejren.

FC Midtjylland røg torsdag ud af Conference League efter et drama mod græske PAOK.

Midtjyderne udlignede sent til 1-2 i den ordinære spilletid og 2-2 samlet via en scoring af den indskiftede forsvarsspiller Daniel Høegh, men tabte siden efter en målløs forlænget spilletid og en straffesparkskonkurrence.

Det ærgrer målscoreren, der erkender, at det var en svær opgave.

- Det er en lortefølelse. Vi er ude, og det kan vi ikke bruge til så meget. Det er lidt ærgerligt, at vi efter et godt comeback ikke formår at tage dem til sidst, siger Daniel Høgh til TV 2 SPORT.

- Det var en heksekedel. De (tilskuerne, red.) lagde tryk på. Det er sådan lidt et lotteri. Det er 50/50. Der skal ikke meget til, før det er dem, der brænder den første (i straffesparkskonkurrencen, red.), og så er fordelen til os. Det er så små ting.

Anden halvleg var bedre

Fejlene i første halvleg kom kort inde i kampen, da FCM's brasilianske stopper Juninho headede for svagt tilbage mod Elias Olafsson, hvilket kantspilleren Andrija Zivkovic udnyttede og gjorde sig selv til målscorer.

Riposten havner for fødderne af Vieirinha og prompte kanonerer han bolden i netmaskerne til 2-0. Video: Caroline Tarrasson

Efter 26 minutter blev ondt værre for FCM, da holdet ikke fik clearet bolden ordentligt, hvilket den 36-årige portugiser Vieirinha udnyttede til flot at kanonere PAOK på 2-0 fra distancen.

Her så Daniel Høgh til fra bænken, da han først kom ind i pausen, men der var bestemt heller ikke tilfredse miner fra sidelinjen.

- Jeg synes slet ikke, vi fik sat noget spil i første halvleg. Det var meget en lang bold, hvor vi håbede på, at vi kunne tage nogle andenbolde. Det var bedre i anden halvleg, hvor vi pressede dem lidt tilbage. Det var ærgerligt, at vi ikke kunne fuldende det, men sådan er det, siger Høgh.

Med FCM's nederlag er FC København eneste danske hold i bowlen, når der fredag bliver trukket lod til turneringens ottendedelsfinaler. FCK er som gruppevinder i efteråret seedet.

Max Meyer brændte straffesparket for FCM, som kostede dem sejren. Video: Caroline Tarrasson