Fodbold

- Vi kunne have vundet 7-6, siger FCK-anfører

Nicolai Boilesen er stolt over sit FCK-mandskab efter 90 vanvittige minutter mod PSV.

Der blev holdt målfest torsdag aften i Eindhoven. En mindeværdig en af slagsen. En af dem, der kan mærkes dagen derpå.

Det var FC Københavns anfører Nicolai Boilesen enig i, da han blev bedt om at sætte nogle ord på 4-4-kampen mod PSV Eindhoven i 1/8-finalen af Conference League.

- En fuldstændig voldsom kamp. I første halvleg kan vi være foran med endnu flere, og det er vildt at sige, når man er foran 3-1. Vi vidste, at hvis vi kunne spille og strikke to afleveringer sammen og løbe, så er deres presspil fuldstændig vanvittigt, og så kan man skabe overtal og komme direkte alene mod målmanden, siger Nicolai Boilesen til TV 2 SPORT.

Da FCK kom ud til de 45 minutter, handlede det i store dele af halvlegen om at følge med, erkender anføreren, der dog er stolt af holdets 90 hæsblæsende minutter.

- I anden halvleg pressede de os rigtig godt og spillede fantastisk. Vi havde svært ved at lukke ned, de kørte os rundt ude i siderne og kom frem til mange indlæg i halve positioner, hvor vi havde svært ved at lukke dem ned.

- Alt i alt har vi stor ære af denne kamp, og vi gav dem bestemt kamp til stregen og havde en kæmpe chance til sidst. Den kunne også have været endt 7-6 til os.

Her hentyder han blandt andet til 17-årige Emil Højlunds store chance kort før dommer Craig Pawson sidste fløjt.

Der er returkamp i Parken på torsdag klokken 18.45. En kamp, du selvfølgelig kan se på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.