Fodbold

FCM-profil ude resten af sæsonen

Elias Olafsson har pådraget sig et brud på armen og ventes ude resten af sæsonen ifølge FCM.

FC Midtjylland må formentlig klare sig uden holdets førstemålmand Elias Olafsson i resten af sæsonen.

FCM oplyser på Twitter, at den islandske keeper har pådraget sig et brud på armen i kampen mod Silkeborg, og at han ventes ude i resten af sæsonen.

Skaden kommer på et uheldigt tidspunkt, da mesterskabsspillet netop skal til at sparkes i gang, hvor FCM er en del af guldkampen.

Den 22-årige islænding har vogtet målet i 14 Superliga-kampe for FCM i indeværende sæson, efter at han slog Jonas Lössl af som førstevalg.

- Det er selvfølgelig utroligt ærgerligt at misse en vigtig periode af sæsonen med en skade, lyder det fra keeperen til klubbens hjemmeside.

- Nu kan jeg ikke gøre andet end at gøre alt for at komme tilbage i en stærkere udgave. Det kommer jeg til arbejde hårdt for, og så vil jeg støtte holdet på den bedste måde udenfor banen.

Foruden Olafsson har FC Midtjylland tre keepere i førsteholdstruppen. David Ousted, Jared Thompson eller Valdemar Birksø skal erstatte islændingen i resten af sæsonen.

Skaden betyder også, at Olafsson har måttet melde fra til det islandske landshold, som den kommende tid skal spille to testkampe.

Lørdag skal Island møde Finland, mens det tirsdagen efter gælder en testkamp mod Spanien.

FCM vandt søndagens kamp mod Silkeborg med 1-0 og ligger nummer to i 3F Superligaen ved indgangen til mesterskabsspillet.

Holdet har seks point op til førende FC København, mens der er to point ned til Brøndby på tredjepladsen.

Der er seks hold med i mesterskabsspillet, hvor alle hold spiller ti kampe.