Eriksen vender tilbage til landsholdet onsdag aften

Christian Eriksen træner i Brentford onsdag formiddag, hvorefter han senere på dagen drager mod den danske landsholdslejr.

Det blev udskudt nogle dage, men nu er ventetiden snart ovre.

Onsdag aften vender Christian Eriksen nemlig tilbage til landsholdet. Det fortæller landstræner Kasper Hjulmand, der glæder sig til, at stjernen møder ind.

- Det bliver dejligt, og det bliver bare dejligt at se ham. Planen er, at han træner i Brentford her til formiddag og får de sidste test, og så ryger han på et fly her til eftermiddag, så han er her i aften. Det glæder vi os alle sammen rigtig meget til, siger Hjulmand til TV 2 SPORT.

Han træner med landsholdet første gang torsdag inden afgang til Amsterdam.

Den danske stjerne har været smittet med coronavirus, hvorfor han ikke var med, da de øvrige spillere mødtes i Spanien søndag.

Når Eriksen møder ind i lejren onsdag aften, bliver det første gang siden sit kollaps mod Finland under EM i sommer.

Hjulmand fortæller samtidig, at Andreas Christensen stadig er uaktuel til de kommende testkampe mod Holland og Serbien på grund af en skade.

Skal bare glide ind på holdet

Eriksens tilbagekomst til landsholdet har været længe ventet, og det er naturligvis noget, der har skabt overskrifter.

Hjulmand lægger da heller ikke skjul på, at det bliver specielt, men han forventer alligevel, at alt hurtigt bliver, som det plejer.

- Jeg tror, vi alle glæder os til at få ham ind, og han kommer til at glide ind som noget af det allermest naturlige i verden.

- Christian er et utroligt socialt væsen og taler med alle. Så vi glæder os bare rigtig meget til, at han kommer, siger Hjulmand.

Nærmest ingen symptomer

Selvom Eriksen netop har været ramt af corona, forventes det ikke at have den store betydning for hans tilbagevenden til landsholdet.

Allerede mandag kunne den danske landstræner Kasper Hjulmand fortælle, at Eriksens coronaforløb har været mildt, og at det forventes, at Eriksen træner fuldt med både torsdag og fredag.

Derudover har Hjulmand lovet, at Eriksen får spilletid i mindst en af de kommende testkampe.

- Planen er, at han skal indgå på lige fod med de andre. Vi må se, hvor meget han har lavet, og hvor meget han kan spille af kampen mod Holland. Men han er 100 procent klar til at spille mod Serbien på tirsdag, sagde Hjulmand mandag.

Christian Eriksen spiller til dagligt i Brentford, hvor han - udover et misset opgør mod Leicester på grund af corona - har fået spilletid i de seneste tre kampe.

Han har tilmed leveret en assist.