Fodbold

Kjær er ked af at misse Eriksens comeback

Simon Kjær har talt meget med Christian Eriksen og glæder sig over Eriksens hurtige comeback til landsholdet.

Simon Kjær var blandt de allernærmeste, da Christian Eriksen faldt om med hjertestop i Parken under sin seneste landskamp i juni sidste år.

Men lørdag, hvor Eriksen forventes at gøre comeback på landsholdet, bliver det uden sin anfører og gode ven helt tæt på. Og det ærgrer Simon Kjær.

- Jeg er faktisk helt ked af ikke at være der med ham, men jeg har talt meget med ham undervejs og er ikke overrasket over, at han så hurtigt efter sit comeback er helt på toppen igen, siger Kjær til Ekstra Bladet.

Simon Kjær blev ramt af en korsbåndsskade i december, der holder AC Milan-profilen ude for resten af sæsonen.

Tæt parløb

Christian Eriksen og Simon Kjær har særligt i de senere år fulgtes godt ad på fodboldkarrierens snoede vej.

De har ganske vist været venner i over ti år, men har set ekstra meget til hinanden i Milano, hvor Kjær har spillet for AC Milan, mens Eriksen tørnede ud for Inter til og med sidste sæson.

Siden er Eriksen rykket til Brentford og England, hvor han i modsætning til Italien gerne må spille, selvom han har fået indopereret en hjertestarter.

Derudover ramte de begge 100 landskampe for Danmark på samme tid, da de gik på banen mod England i oktober 2020. I skrivende stund har Kjær spillet 119, mens Eriksen står noteret for ti færre.