Fodbold

Eriksen: - Jeg kender stadion, så jeg ved, hvor den skal sidde

Christian Eriksen sætter ord på sit comeback til landsholdet, som blandt andet bød på en flot scoring lige efter pausen.

Både danske og hollandske fans rejste sig på tribunen. Lydniveauet blev højere og højere, og da Christian Eriksen endelig trådte ind over kridtstregen, brød jublen ud.

En jubel, der blev omdannet til både eufori, forbavselse og store smil hos danskerne, da Eriksen efter blot 1 minut og 50 sekunder scorede.

- Jeg har hele tiden været fodboldspilleren. Jeg har kunnet træne fuldt ud, så fodboldmæssigt har det været det samme - også mentalt. Men den sidder okay. Det gør den jo. Jeg kender godt stadion, så jeg ved godt, hvor den skal sidde, siger en smilende Eriksen til Kanal 5.

Danmark tabte til Holland med 2-4 i lørdagens testkamp.

Eriksen mere flere gode aktioner

Udover den fornemme scoring, hvor Eriksen sparkede bolden op i målhjørnet fra feltkanten, viste danskeren flere gange prøver på sit niveau.

Faktisk var han centimeter fra at score sit andet mål, da han efter 73 minutter sendte et hårdt vristspark afsted et godt stykke udenfor feltet.

Bolden svævede forbi Mark Flekken i det hollandske mål, inden den - desværre for Eriksen - ramte den øverste del af højre stolpe.

Derudover var han flere gange aktiv i opbygningsspillet, hvor han kombinerede fint med de øvrige offensivspillere.

Lykønsket efter kampen

Efter kampen var der fortsat stort fokus på Eriksen, der var i aktion for landsholdet for første gang, siden han kollapsede under EM i juni sidste år.

Danmarks nummer 10 fik high-fives og kram fra både med- og modspillere, ligesom han også blev mødt af en dynge klapsalver fra lægterne.

Eriksen takkede med klap den anden vej.

Allerede på tirsdag kan Eriksen igen komme i aktion, når Danmark spiller mod Serbien i endnu en testkamp.

Her har Danmark hjemmebane, hvorfor det også bliver et comeback til Parken for Christian Eriksen.