Fodbold

Hollandsk stjerne roser Eriksen: - Han er fantastisk

Den hollandske midterforsvar og Juventus-spiller Matthijs de Ligt glæder sig over at se Eriksen tilbage i landsholdsregi.

Christian Eriksen gjorde landsholdscomeback med bravur.

Den danske stjernespiller skulle ikke engang bruge to minutter, før han reducerede mod Holland i lørdagens 2-4-nederlag.

Generelt lavede Eriksen et flot indhop, efter han blev indskiftet i pausen, og danskerens præstation er ikke gået ubemærket hen hos aftenens modstander.

For efter slutfløjtet havde Matthijs de Ligt kun rosende ord tilovers for Eriksen.

- Det var fantastisk at se Eriksen score på det stadion, han startede på. Det var selvfølgelig ikke fedt, at han scorede mod os, men for fansene var det sikkert vildt, siger forsvarsspilleren på pressemødet efter kampen og uddyber:

- Eriksen var god på bolden og havde flere gode skud. Han er fantastisk, og jeg er virkelig glad for, at han er tilbage på banen igen.

Matthijs de Ligt er ikke den eneste med hollandsk statsborgerskab, der var positivt indstillet over for Christian Eriksens landsholdscomeback.

Hele det hollandske hjemmebanepublikum rejste sig nemlig, da Eriksen blev indskiftet. Efter slutfløjtet gik Eriksen også en rundtur på Johan Cruijff Arena, hvor han blev hyldet af alle.

Allerede på tirsdag kan Eriksen igen komme i aktion, når Danmark spiller mod Serbien i en ny testkamp.

Her har Danmark hjemmebane, hvorfor det også bliver et comeback til Parken for Christian Eriksen, efter han under sommerens EM kollapsede mod Finland.