Utrolige Eriksen går verden rundt

Udenlandske medier hylder Christian Eriksen efter hans comeback for Danmark lørdag aften.

Det er ikke kun i Danmark, at Christian Eriksen er en populær herre.

Brentford-danskeren er et interessant emne i store dele af verden, og efter lørdagens eventyrlige landsholdscomeback er han selvsagt blot blevet mere populær.

Tager man et kig rundt på flere af de store, internationale medier, er Eriksens landsholdscomeback så godt som en obligatorisk historie. TV 2 SPORT har samlet et udsnit af Eriksen-artiklerne, og her er, hvad der bliver skrevet efter lørdagens comeback mod Holland:

RMC Sport, Frankrig:

- Eriksens magiske comeback: Aftenens højdepunkt er indlysende Eriksens scoring, der faldt blot ni måneder efter hans hjertestop. Brentford-spilleren leverede et flot skud, to minutter efter at han kom på banen.

SPORT, Spanien:

- Efter at have forladt landsholdet og efterladt alle landets fans med hjertet i halsen vendte Eriksen tilbage til Danmark. Og han kunne ikke have fået et bedre comeback. Han tiltrådte banen på Johan Cruyff Arena til en voldsom ovation, og to minutter efter indskiftningen scorede han.

The Sun, England:

- Tilbage med et brag: Christian Eriksen scorer et vidunderligt mål kun to minutter efter sin indskiftning i et følelsesmæssigt comeback for Danmark. I en eventyrhistorie ramte Eriksen målnettet mindre end to minutter efter indskiftningen, da han kom på banen i pausen mod Holland.

ZDF, Tyskland:

- Eriksen kom - og scorede. Christian Eriksen fik sit comeback for Danmark i en testkamp mod Holland - og han scorede med det samme. I 2-4-nederlaget scorede han til 2-3.

NOS, Holland:

- Oranje havde en fodboldfest med danskerne, hvor Eriksens scoring blev højlydt tiljublet. Danmark har i den grad deres nummer 10 tilbage, efter at Eriksen er kommet sig helt over hjertestoppet, der ramte ham under EM i sommer. Eriksen fik en varm velkomst på Johan Cruyff Arena, da den tidligere Ajax-spiller var tilbage på vant græs.

ESPN, USA:

- Kun ni måneder efter Christian Eriksens hjertestop under EM er han tilbage for Danmark. Utroligt.

La Gazetta dello Sport, Italien:

- Hvilket comeback! Eriksens historie fortsætter. Det tog ham kun lidt mere end ét minut at finde det smil frem, som han har savnet i 287 dage med det danske landshold.

Christian Eriksen fik en halvleg og scorede, da Danmark tabte 2-4 til Holland.

Næste udfordring er en træningskamp mod Serbien på tirsdag i Parken. Og mon ikke, at Eriksen starter inde der.