Fodbold

Aguero åbner for muligt comeback, og Beckhams klub er interesseret

Tilbage i december indstillede Sergio Aguero sin professionelle fodboldkarriere grundet hjerteproblemer. Nu overvejer han et comeback.

33-årige Sergio Aguero har ikke opgivet håbet om at vende tilbage til fodboldbanen.

I et nyt interview med den argentinske tv-station TYC Sport fortæller argentineren, at han er begyndt at overveje et comeback.

- I går gik det op for mig, at jeg måske kan spille fodbold igen. Lægerne har fortalt mig, at jeg skulle tage en pause på fem eller seks måneder, men allerede nu vil jeg begynde og træne igen, siger Aguero til tv-stationen ifølge SkySports.

I samme interview fortæller den tidligere verdensstjerne, at han har fået et spændende tilbud fra en amerikansk klub.

- Inter Miami ringede til mig, men jeg sagde nej. Men om to år? Lad os se, siger Aguero.

Den amerikanske klub har den tidligere engelske landsholdsspiller og fodboldikonet David Beckham som medejer. Klubben har eksisteret siden 2018 og spiller i MLS.

Indstillede karrieren i december

Beskeden om at Aguero ønsker at vende tilbage på banen er en stor kontrast til den besked, argentineren selv leverede i december måned.

Ved et pressemøde på Camp Nou offentliggjorde den daværende Barcelona-spiller dengang, at han indstillede sin fodboldkarriere.

- Jeg har besluttet at stoppe med at spille fodbold. Det er et meget hårdt øjeblik, men jeg er glad for at have taget beslutningen. Mit helbred er det vigtigste, sagde Agüero tilbage i december.

Beslutningen blev taget på baggrund af en periode, hvor Aguero havde været ude på grund af hjerteproblemer, der blev vurderet så slemme, at han skulle indstille karrieren.

Men nu virker det altså til, at Aguero har fået positive meldinger fra sine læger, for argentineren drømmer igen om at spille fodbold.

Har haft en fantastisk karriere

I sommeren 2021 skiftede Aguero til FC Barcelona, men det blev, desværre, et kort samarbejde. Forinden havde Aguero opnået kultstatus i Manchester City, hvor han var i en årrække.

I alt er det blevet til 384 kampe og 257 mål for Sergio Agüero i Manchester City. Undervejs - og især i de seneste sæsoner - har han dog måtte kæmpe med en del skader.

Agüreo er den mest scorende City-spiller nogensinde, den mest scorende udlænding i Premier Leagues historie og har også rekorden for flest hattrick i Premier League med 12.

Inden sine ti år i Manchester tørnede argentinerne ud for Atlético Madrid, hvor han i 175 kampe scorede 74 mål. Den professionelle karriere startede i hjemlandet i Independiente.