Benzema holdt legestue mod CL-vinder

Karim Benzema sikrede Real Madrid et utrolig godt udgangspunkt inden returkampen mod Chelsea i Champions League-kvartfinalen.

Real Madrid slog stjernerne fra Paris Saint-Germain ud af Champions League takket være et Karim Benzema-hattrick.

Og nu er Real Madrid på vej i CL-semifinalen takket være endnu et Karim Benzema-hattrick.

Den franske angriber sprudlede nemlig igen onsdag aften, da de spanske giganter fra Madrid gav sig selv et suverænt udgangspunkt inden returkampen mod de forsvarende CL-vindere fra Chelsea.

Chelsea 1 - 3 Real Madrid

  • 21' 0-1: Karim Benzema
  • 24' 0-2: Karim Benzema
  • 40' 1-2: Kai Havertz
  • 46' 1-3: Karim Benzema

Real Madrids 3-1-sejr betyder, at Chelsea nu skal ud og angribe nede i Madrid, når returkampen i kvartfinalen bliver afviklet i næste uge.

Returopgøret spilles tirsdag den 12. april.

Sådan forløb kampen

Af Ritzau

Som tilfældet var i sidste sæsons møde mellem de to klubber på Stamford Bridge, satte Chelsea et højt tempo i kampen allerede fra begyndelsen.

Men modsat det seneste indbyrdes opgør var Real Madrid klar på opgaven.

Det engelske hjemmeholds energi var ikke til at tage fejl af, men det var de spanske gæsters heller ikke.

På trods af et stort engelsk tryk var det Real Madrid, der tog det første spadestik mod semifinalen.

Midtvejs i første halvleg stak Benzema en bold i dybden til Vinicius, der løb til baglinjen i venstresiden, hvorefter han lagde bolden højt på tværs, hvor Benzema med et præcist hovedstød udplacerede Edouard Mendy i Chelsea-målet.

Blot få minutter efter fordoblede den franske stjerneangriber føringen. Endnu en gang skete det efter et eminent hovedstød, denne gang assisteret af Luka Modric.

Det slog lidt pusten ud af Chelsea i de efterfølgende minutter.

Englænderne formåede dog at bringe fornyet spænding ind i kampen, da tyske Kai Havertz headede en reducering ind kort før pausen.

Det engelske håb blev hurtigt dæmpet knap et minut inde i anden halvleg.

En dårlig aflevering af Chelsea-målmand Mendy midt på egen banehalvdel blev opsnappet af Benzema, der fik fuldendt sit hattrick ved at trille bolden i mål.

Igen måtte Chelsea bruge nogle minutter på at håndtere lussingen. Englænderne, der er forsvarende mestre i turneringen, havde i løbet af anden halvleg flere halve og hele scoringsmuligheder.

Hjemmeholdet havde dog ikke samme skarphed som de spanske gæster og skal derfor forsøge at hente en tomålsføring i Madrid om uges tid.