Fodbold

Træner og ekspert er enige: - Nu vinder Real Madrid mesterskabet

Real Madrid kommer ikke til at snuble i mesterskabskampen, siger Carlo Ancelotti. Fodboldekspert Mads Junker tror også på, at Real henter titlen.

Real Madrid har taget et stort skridt mod det spanske mesterskab.

Det er TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker enig med Real Madrids cheftræner, Carlo Ancelotti, i. Det forklarer de begge, efter at holdet søndag aften vandt 3-2 på udebane mod Sevilla.

Sejren kom i hus efter et utroligt comeback, hvor Real Madrid snuppede de tre point i det 92. minut, på trods af at Sevilla førte 2-0 ved pausen.

- Alle venter på, at Real Madrid skal snuble. Men Real Madrid snubler ikke, fordi vi har både mandsmod og viljestyrke. LaLiga er ikke afgjort, men vi har taget et stort skridt (mod mesterskabet, red.), siger Ancelotti efter kampen.

Resultatet betyder, at Real Madrid nu har 15 point ned til Barcelona på andenpladsen - der dog har to kampe i hånden - med seks runder tilbage af LaLiga.

- Mesterskabet kommer ikke i fare

Mads Junker er også overbevist om, at Real Madrid vinder LaLiga - specielt efter sejren søndag aften.

- Hvis der skal komme spænding om det, skal Barcelona få 24 point i deres sidste otte kampe. Og det virker noget usandsynligt, at Barca skal gøre rent bord, siger fodboldeksperten.

- Samtidig med det skal Real sætte en del point over styr, og det tror jeg ikke, de gør. De har et fint slutprogram, hvor kun Real Betis og Atlético Madrid bør drille. Det virker meget urealistisk, at de skulle sætte deres føring over styr.

Det er dem, der er ansvarlige for dette utrolige comeback

Carlo Ancelotti om sine spillere

Der er dog nogle hår at finde i suppen, hvis man leder efter dem. Mads Junker påpeger, at Real Madrid så sårbare ud i dele af kampen mod Sevilla, hvor de især haltede efter i første halvleg og ikke lignede et mesterskabshold.

- Udover det ved vi også, at der er et enormt fokus på Champions League, men på trods af det tror jeg ikke, at mesterskabet kommer i fare. Havde Real tabt, havde jeg ikke turde komme med forudsigelsen, men nu føler jeg mig overbevist, siger Mads Junker

- Spillerne holdt hovedet koldt

Opgørets halvlege var som dag og nat. Ivan Rakitic og Erik Lamela bragte først Sevilla foran 2-0 på to store fejl af Eder Militao, inden Rodrygo, Nacho Fernández og superstjernen Karim Benzema vendte resultatet på hovedet efter pausen.

Særligt Ancelottis indskiftning af Rodrygo i halvlegen på bekostning af den unge franskmand Eduardo Camavinga blev afgørende, da brasilianeren leverede et fremragende indhop.

Alligevel vil Real Madrid-træneren ikke tage æren for sejren.

- Spillerne holdt hovedet koldt efter de to fejl, og det er dem, der er ansvarlige for dette utrolige comeback, siger italieneren.

- Dette holds præstation overrasker mig ikke, men det, der skete i anden halvleg, gør mig meget stolt. Jeg ønsker at sige tak til alle spillerne.

Real Madrid skal onsdag op imod Osasuna i ligaen.

Ud over de flotte præstationer i LaLiga har holdet også kvalificeret sig til semifinalerne i Champions League, hvor Manchester City venter i næste uge.